3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sitges 2023: Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - Hermana Muerte
Sitges 2023: Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - Hermana Muerte

Sitges 2023: Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - Hermana Muerte

  • Dijous 5 d'octubre
  • Auditori Melià Sitges - Sitges
exclusiu
FES CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Paco Plaza serà l'encarregat de donar el tret de sortida de l'edició d'enguany. `Hermana muerte', una producció de El Estudio per Netflix, serà la pel·lícula inaugural de la 56a edició. Escrit per Jorge Guerricaechevarría i protagonitzat per Aria Bedmar, Almudena Amor i Maru Valdivielso, el setè llargmetratge en solitari del cineasta valencià ens portarà per primera vegada a la seva terra natal.

En paraules del director, Paco Plaza: "Assisteixo al festival de Sitges des del 1991, per la qual cosa és fàcil endevinar el privilegi que suposa per a mi participar un any més, i especialment amb la pel·lícula inaugural. Sitges és el Wimbledon del terror, el centre del món per a tota la comunitat cinèfila de terror a nivell planetari, i que ¿Hermana muerte" sigui el film d'obertura és un honor que m'omple de felicitat. És una pel·lícula molt especial per a mi en molts sentits; una expansió de l'univers de 'Verónica', amb el qual guarda moltes connexions, però és una pel·lícula amb una naturalesa pròpia i molt diferent de la seva predecessora, una pel·lícula d'una lluminositat tenebrosa, al voltant un personatge molt estimat per a mi".


Rodada quasi íntegrament al Real Monasterio de Sant Jerónimo de Cotalba, a una localitat propera a Gandia, la pel·lícula recupera l'univers de `Verónica'; es tracta d'un conte de terror en clau femenina, que ens portarà a l'Espanya de postguerra, agafant com a punt de referència un convent sacsejat per l'arribada de Narcisa, una jove novícia amb poders sobrenaturals.

Amb aquesta, ja seran cinc les ocasions en que Paco Plaza haurà presentat pel·lícula a Sitges, evidenciant així l'idil·li entre el Festival i un dels directors més fonamentals de cara a entendre el nostre cinema de gènere.

FITXA TÈCNICA

Any2023
DireccióPaco Plaza
GuióJorge Guerricaechevarría
Durada99 min
PaisEspanya
IdiomaCastellà
Intèrprets:Aria Bedmar Almudena Amor i Maru Valdivielso

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Cinema    Festival

ENTRADES

Web Tresc

ADREÇA

Carrer de Joan Salvat-Papasseit 38
08870 - Sitges

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Dijous 5 d'octubre

Horari: A les 18:30h

Punts de Venda: Web Tresc

Entrades disponibles a partir del dimarts 12 de setembre a les 12H

  • Presenta'ns algun amic o familiar perquè es faci soci del Club TR3SC indicant que ve de part teva i obtindràs 2 entrades per a la inauguració del festival! 

 

  • Un cop complerta la butlleta d'inscripció, el servei telefònic d'atenció al soci es posarà en contacte amb tu per confirmar el Fes Club i en cas que sigui necessari, perquè completis les dades del nou soci. T'enviarem les invitacions de la inauguració via correu electrònic i et donarem les indicacions a seguir per accedir a la inauguració.

 

  • Promoció vàlida fins a exhaurir existències.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX