3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Praga. mercats de Nadal

Praga. mercats de Nadal

  • Sortida el 6 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
1210€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Barcelona - Praga

Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa de la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 05.00 hores i sortida en el vol LH 1137 de les 06.50 hores amb destinació a Praga (via Frankfurt). Arribada prevista a Praga a les 11.10 hores i trasllat al centre. Començarem a descobrir la capital de Bohemia pel barri de Josefov que és un dels barris jueus més ben conservats que existeixen. En aquest barri van arribar a viure al barri més de 180.000 persones i algunes de les seves sinagogues es troben en tan bon estat pel fet que durant l'ocupació nazi, Hitler volia fer com una mena de museu de la raça extinta. Dinar en un restaurant. Inici de la visita guiada durant la que visitarem alguna de les sinagogues entre les que destaquen Pinkas, Klausen i Maisel i el seu cementiri que durant més de 300 anys va ser l'únic de la ciutat on els jueus podien rebre sepultura.A l'hora convinguda trasllat a l'Hotel Down Town 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 2
Praga
Esmorzar a l'hotel. Avui dedicarem el dia a recórrer a fons la ciutat. Sortida cap al barri del castell de Praga en autocar. Visitarem la Plaça de Sant Jordi, la catedral de Sant Guiu, entrada a l'antic Palau reial i passeig pel Carreró d'Or. Seguirem el nostre recorregut fins arribar al barri de Malá Strana on visitarem l'església de Nostra Senyora de la Victoria amb el Nen Jesús de Praga. Dinar en un restaurant. Travessarem el Pont de Carles i passejarem pel nucli antic on es troba la Plaça de la Ciutat Vella i l'emblemàtic rellotge astronòmic. A la tarda disposarem de temps lliure per gaudir dels Mercats de Nadal on trobarem diferents varietats d'artesania i productes gastronòmics locals. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Praga - Karlovy Vary - Praga

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap Karlovy Vary, rodejada per bosc en mig d'una vall, aquesta ciutat balneari va ser escollida per molts aristòcrates del segle XVIII com a lloc d'estiueig, per les fonts termals i la tranquil·litat que s'hi respirava. En arribar, visitarem els racons més històrics de la ciutat, com l'església ortodoxa de Sant Pere i Sant Pau, la casa de Mozart i l'antiga seu dels cavallers de Malta. A continuació, visitarem les diferents columnates que cobreixen les fonts i deus de la ciutat, cada una està feta d'un material i estil arquitectònic diferent. Aquesta localitat també es coneguda pels seu productes com el licor Becherovka, les Oblies i el famós vidre de Bohèmia. Dinar en un restaurant. A l'hora convinguda retornarem a Praga. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 4
Praga - Sedlec - Kutná Hora - Barcelona
Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí en dirigirem a la petita localitat de Sedlec per visitar la famosa Ossera, una petita capella catòlica situada sota l'església del cementiri de Tots els Sants. Tot seguit visitarem Kutná Hora centre medieval d'extracció de plata i segona ciutat del regne de Bohèmia. Aquesta ciutat va arribar a competir amb Praga en aspectes polítics, econòmics i culturals a partir del segle XIII. No va ser fins al segle XVI que va començar a entrar en declivi a causa de la inundació de les mines, guerres i epidèmies. Durant el nostre recorregut passejarem pels carrers laberíntics de la ciutat antiga on veurem la catedral de Santa Barbara, símbol de Kutná Hora, la cort Italiana i l'antiga casa de monedes. Dinar en un restaurant. A l'hora convinguda, ens traslladarem a l'aeroport per sortir en el vol LH1401, de la companyia Lufthansa a les 18.50 hores amb destinació Barcelona (via Frankfurt). Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 23.15 hores. Recollida d'equipatge i fi dels nostres serveis.


Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'avió
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament


No inclosos
Begudes als àpats
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos
taxes aèries

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX