3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Nadal a Irlanda

Nadal a Irlanda

  • Sortida el 3 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
1655€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Barcelona -Dublín - Belfast

Presentació als taulells de facturació de la companyia Aer Lingus de la Terminal T2 de l'aeroport de Barcelona a les 9.00 hores. Sortida en el vol EI563 a les 11.30 hores (dinar no inclòs) en direcció Dublín. Arribada prevista a les 13.20 hores i trasllat a Belfast, ciutat moderna que enamora per la seva barreja d'esplendor victoriana amb estètica industrial, a més de la seva infinitat de tresors culturals. Realitzarem la visita panoràmica d'aquesta ciutat que va néixer com un fort envoltat de turons sobre el riu Lagan i que des de 1920 és la capital d'Irlanda del Nord. Destaquem l'Albert Memorial Clocktower, el rellotge que va rebre el nom del marit de la reina Victoria, i el Belfast City Hall, reflex de l'ambició i l'optimisme de la Belfast del 1906. Passarem també per The Falls Road, un dels carrers més importants de la ciutat. Coneixerem el seu Mercat de Nadal, amb més de 100 casetes de fusta decorades amb bonics adorns nadalencs, oferint molts d'ells productes internacionals i amb la famosa carpa de cervesa nadalenca. Temps lliure per gaudir del Belfast Continental Christmas Market. Sopar i allotjament a l'Hotel Clayton Belfast 4* o similar.

DIA 2
Belfast - Calçada del Gegant - Destileria Old Bushmills - Belfast

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a la Calçada del Gegant, formació geològica d'origen volcànic única al món, consistent en blocs verticals hexagonals que parteixen el penya-segat i descendeixen esglaonats cap al mar. Aquest escenari està declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco i és tot un símbol de la regió. Dinar. Continuarem amb la visita de la famosa Destil·leria Old Bushmills, la destil·leria de whisky amb llicència més antiga d'Irlanda, amb 400 anys d'història. Coneixerem espais del procés de producció com la sala de remull, on es barreja la malta amb l'aigua del riu Bush, els espais de fermentació, els alambins de coure i el magatzem on el whisky reposa en barriques de roure americà. La visita finalitzarà amb una degustació del seu saborós whisky irlandès. Gaudirem dels meravellosos paisatges que ens ofereix el Nord d'Irlanda de retorn a Belfast. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Belfast - Dublín
Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora cap a Dublín i visita d'aquesta ciutat tan íntima com un poble i tan acollidora com un pub irlandès. La història d'aquesta ciutat es remunta a l'època vikinga i les petjades d'aquest passat històric són encara visibles als carrerons del nucli antic. Aquesta ciutat mil·lenària pot presumir de meravelloses catedrals i esglésies, galeries d'art, museus i edificis històrics, però és sobretot coneguda per les seves emblemàtiques i belles places de l'Art Georgià i jardins públics, dels quals podrem gaudir durant tot el recorregut. Dinar. Visitarem també la Guiness Storehouse, la fàbrica que més cervesa negra produeix. Trobarem una esplèndida exhibició sobre la història de la Guinness en un meravellós entorn nadalenc. El tour finalitzarà al Gravity Bar, on podrem degustar una pinta de la mundialment famosa cervesa negra. Continuarem el nostre recorregut amb la visita de Saint Patrick Cathedral, la més gran i més important de Dublín dedicada al Sant patró d'Irlanda. Creada al 1192 pels anglonormands al lloc on el propi Sant Patrici batejava als pagans al cristianisme a partir del 432, el seu interior ens sorprendrà amb monuments que representen diferents moments importants de la història d'Irlanda. Temps lliure per gaudir de l'ambient nadalenc de la ciutat. Sopar i allotjament a l'Hotel Academy 3* o similar.

DIA 4
Dublín - Clonmacnoise - Galway

Esmorzar a l'hotel. Avui sortirem cap al cor de l'illa, on trobarem el Monestir de Clocmacnoise, abadia i conjunt monàstic paleocristià situat a la vora del Riu Shannon. Durant la visita, ens endinsarem en la història medieval d'Irlanda, on es barreja l'ambient celta amb la influència de l'església cristiana i els paisatges típics de l'illa. Icona del bressol gaèlic celta, el seu nom en gaèlic irlandès es Luain Mhic Nóis, ¿Prats dels Fills de Nós". Dinar. Continuació del nostre recorregut cap a Galway, antiga aldea de pescadors que s'ha convertit en una ciutat bohèmia, agradable i amant de la música tradicional. Realitzarem una visita panoràmica, caminant a través dels seus animats carrers, que ens permetrà gaudir del seu ambient. Temps lliure al Mercat de Nadal, situat al centre de la ciutat, on destaca el seu carrusel tradicional, els artistes de música en viu, espectacles de titelles i cors escolars. Arribada al The Galmont Hotel & Spa 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 5
Galway - Penya-segats de Moher - Bunratty Castle & Folk Park - Limerick
Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí sortirem a través de l'estrany paisatge lunar de la regió de Burren, amb terres de pedra calcària. Arribarem als impressionants penya-segats de Moher, alçats a 200 metres sobre el nivell del mar. Gaudirem d'aquest paisatge que s'estén al llarg de 5 km entre Hag's Head i el mirador d'O'Brien. A més de ser un impressionant paisatge natural serveix com hàbitat a moltes espècies d'aus. Continuació del nostre recorregut cap al Castell de Bunratty i el Parc Folklòric, on ens aproparem a la Irlanda Medieval i del segle XIX. Dinar en ruta. Durant aquesta visita gaudirem del seu ambient Nadalenc i coneixerem el castell, decorat amb mobles, tapissos i obres d'art del segle XIV al XVII, i el Parc Folklòric, una recreació d'aldea irlandesa del segle XIX. A l'hora convinguda, continuarem cap a Limerick, ciutat ancestral situada a la vora de l'imponent riu Shannon. Breu recorregut per aquesta ciutat extravagant, vibrant i absolutament única considerada primera Ciutat de la Cultura d'Irlanda. A l'hora convinguda, trasllat a l'hotel Clayton Limerick 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 6
Limerick - Russborough House - Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Avui sortirem a primera hora en direcció a Russborough House, una de les cases senyorials més famoses i millor conservades d'Irlanda, construïda a principis del 1700. Situada al comtat de Wicklow, denominat ¿El Jardí d'Irlanda", ens permetrà gaudir de la bellesa dels seus paisatges i aprofitar al màxim les espectaculars vistes dels llacs de Blessington i les muntanyes de Wicklow. Durant la nostra visita podrem gaudir del seu disseny clàssic, detalls arquitectònics i decoració exquisida d'aquesta joia palladiana. Temps lliure per poder gaudir dels seus jardins. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Dublín per sortir en el vol directe EI564, de la companyia Aer Lingus, a les 16.50 hores (dinar no inclòs). Arribada prevista a la Terminal T2 de l'aeroport de Barcelona a les 20.25 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.
Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'avió
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament

No inclosos
Dinar del primer i últim dia.
Begudes als àpats
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos


taxes aèries 105€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX