3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobreix El Matarranya

Descobreix El Matarranya

  • Sortida el 3 d'octubre
  • Promoviatges - Barcelona
400€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Punts d'origen ¿ Calaceit ¿ Cretes ¿ Beseit ¿ Vall-de-roures

Recollida amb el nostre autocar als punts d'origen definits i sortida en direcció a la històrica comarca del Matarranya, a cavall entre Catalunya i Aragó. Una de les característiques de la seva gent és la llengua que parlen, un popurri o mescla entre el català i el castellà. La nostra primera visita serà Calaceit, considerat un dels pobles més bonics de la península. L'atractiu principal del seu conjunt medieval són les capelles construïdes sobre les antigues portes d'entrada a la població. Amb un guia local passejarem pels seus carrers porticats, admirarem la seva plaça major, les seves cases senyorials i la façana barroca de l'església de l'Assumpció. Dinar en un restaurant. En acabar, ens dirigirem a Cretes, petita població amb molt d'encant on passejarem pels seus carrers empedrats i admirarem la plaça major. Per últim visitarem Beseit, coneguda per la seva proximitat al Parc Natural dels Ports i els seus llocs de bany del riu Matarranya i el riu Mo. Descobrirem els seus portals medievals i l'arquitectura de les seves cases senyorials. Tot seguit, arribarem a la capital de la comarca, Vall-de-roures. Instal·lació, sopar i allotjament a l'Hotel el Salt. Al capvespre, descobrirem alguns dels racons més especials del poble de la mà de la nostra guia.

DIA 2
Vall-de-roures ¿ La Freixneda ¿ Penya Roja de Tastavins
Esmorzar a l'hotel. Aquest matí coneixerem el poble de la Freixneda. Caminarem per la part antiga, veurem el seu ajuntament i la plaça major, l'església del Pilar i la Casa de la Encomienda. En acabar tornarem a Vallde-roure, capital de la comarca del Matarranya. Un guia local ens ajudarà a conèixer amb detall la història d'aquesta vil·la. Pausadament, pujarem pels seus carrers empinats fins al castell i l'església de Santa Maria, i visitarem l'interior d'aquest conjunt monumental. Des d'aquest turó gaudirem de la vista de la vall del Matarranya i del pont de pedra del segle XVI que veurem més tard. Dinar a l'hotel. A la tarda, anirem a Penya -Roja de Tastavins, pintoresca població de cases blasonades i balcons de fusta. Visitarem el Santuari de la Verge de la Font, on segons la llegenda, un pastor va trobar una imatge de la Verge. Consta de dos edificis d'estil gòtic i barroc a més d'un claustre i hostatgeria. La seva ubicació, al costat del riu Tastavins, fa que sigui un lloc molt agradable i visitat per la gent local. En acabar, retorn a Vall-de-robres. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Vall-de-roures ¿ Horta de Sant Joan ¿ Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. Deixarem la comarca del Matarranya i ens endinsarem a la comarca de la Terra Alta, coneguda pels seus vins i per l'àrea natural del massís dels Ports. Visitarem Horta de Sant Joan amb guia local, una bonica població de cases esglaonades que amaguen un conjunt arquitectònic i renaixentista considerat Bé Cultural d'Interès Nacional. La seva popularitat li ve donada pel fet que el pintor Pablo Picasso hi va residir en dues ocasions. Visitarem el Centre Picasso, on trobarem una mostra fefaent dels lligams profunds que uneixen aquesta terra amb el gran artista, lligams que ell mateix va sintetitzar en la cèlebre frase: ¿Tot el que sé ho he après a Horta". Acabada la visita, deixarem aquestes comarques muntanyoses per arribar a la costa. Dinar a Tarragona. A la tarda, retorn als nostres punts d'origen.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut
Assegurança bàsica

Pensió completa amb beguda
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament

No inclosos
Esmorzar en ruta del primer dia
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX