3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La Puglia, el taló de la bota d'Itàlia

La Puglia, el taló de la bota d'Itàlia

  • Sortides el 26/08 i 29/09
  • Promoviatges - Barcelona
1550€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Punts d'origen - Barcelona - Bari - Lecce

Recollida amb el nostre autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de facturació de Vueling de la T1 de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol Vueling de les 08.50 hores cap a Bari. Arribada a les 11.00 hores a Bari. Trasllat a la ciutat de Lecce. Dinar i visita d'aquesta ciutat coneguda com la Florencia del Sud. Durant el recorregut per aquest museu a l'aire lliure descobrirem la plaça de San Oronzo, l'església de San Mateu, l'església del Rosario, la Plaça de la Catedral i la Santa Croce, així com els carrerons sense sortida que alberguen tallers tradicionals, estudis de pintors i fleques amb dolços típics de la regió Instal.lació a l'Hotel Hilton Garden Inn Lecce o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 2
Lecce - Otranto - Gallipoli - Lecce
Esmorzar a l'hotel. Aquest dia sortirem cap a Otranto, la ciutat més oriental d'Itàlia. Es tracta d'una ciutat emmurallada, enganxada al mar, amb un petit port sota els murs i desenes de carrers empedrats i estrets. Realitzarem una visita del centre històric amb la catedral i la capella dels 800 màrtirs, la cripta i el mosaic, un dels més grans del món. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem Gallipoli, ciutat construïda en una illa connectada al continent per un pont del segle XVI. Passejarem pels seus carrerons, coneixerem el seu castell, la Fontana Greca i la Catedral de Santa Àgata. A l'hora convinguda, retorn a Lecce. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Lecce - Brindisi - Ostuni - Bari
Esmorzar a l'hotel. Dedicarem al matí a visitar el poble costaner de Brindisi, conegut a l'antiguitat com la Porta d'Orient. Dinar. A la tarda visitarem el nucli antic d'Ostuni, ciutat blanca situada en un turó i amb unes boniques vistes a les oliveres i al mar. Destaquem la seva catedral d'estil gòtic, que presenta una decoració escultòrica refinada que cobreix cada detall arquitectònic A l'hora convinguda ens dirigirem a la ciutat de Bari. Trasllat a l'Hotel Excelsior 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 4
Bari - Castel del Monte - Bari

Esmorzar a l'hotel. Al matí, visitarem Bari, capital de la Puglia, que pot presumir d'un preciós nucli històric ple d'estrets carrers de l'època medieval. També admirarem els principals edificis de la ciutat, construïts durant la dominació del Sacre Imperi Romano-germànic entre els segles XII i XIII, com la catedral, l'església romànica de Sant Nicolau i el castell. Dinar. A la tarda, farem la visita al Castel del Monte, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i considerat una de les icones més representatives de la Puglia. El castell és una obra excepcional per la perfecció de les formes i la fusió d'elements culturals de diferents èpoques i llocs. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 5
Bari - Matera - Altamura - Bari

Esmorzar a l'hotel. Al matí, descobrirem Matera, una fascinant població situada a la vora d'un profund barranc. El seu nucli antic és força peculiar, ja que compta amb unes cases excavades a la roca calcària anomenades Sassi, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Passejar pel nucli històric ens transporta enrere en el temps. Dinar. Dedicarem la tarda a visitar Altamura, situada a la comarca de la Murgia, on descobrirem la Piazza Duomo della Catedrale, la magnífica catedral de Santa Maria Asunta. El pa d'Altamura és un dels productes més coneguts de tota Itàlia i de la resta del món. Finalitzada la visita, retorn a la ciutat de Bari. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 6
Bari - Castellana - Alberobello - Bari

Esmorzar a l'hotel. Al matí ens desplaçarem a les famoses grutes de Castellana, un desplegament de formacions naturals subterrànies, les segones de major extensió d'Europa, amb espectaculars estalactites i estalagmites fins a Alberobello, la capital d'Ítria. En acabar arribarem a Alberobello .Visitarem aquesta ciutat més coneguda com la Vall dels Trulli per les curioses construccions amb pedra de roca calcària de forma circular i sostre cònic, pintades de blanc amb calç. Dinar en una típica masseria, la típica casa de camp del sud d'Itàlia. En acabar retorn a Bari. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 7
Bari - Trani - Polignano a Mare - Bari

Esmorzar a l'hotel. Al matí, ens traslladarem a Trani, ciutat costera d'orígens prehistòrics. Coneixerem aquest animat port on predomina la seva característica catedral d'estil gòtic de la Puglia dedicada a San Nicolau el Pelegrí. Dinar en un restaurant. De tornada a Bari ens dirigirem a la petita localitat de Polignano a Mare, on gaudirem d'unes boniques vistes sobre els seus penya-segats. A l'hora convinguda, retorn a Bari. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 8
Bari - Barcelona - Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per sortir en el vol Vueling de les 16.40 hores. Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 18.55 hores. Recollida d'equipatges i sortida amb el nostre autocar cap els nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis.
Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

FITXA TÈCNICA

Durada8 dies

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'avió
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges i guia
Allotjament
No inclosos:
Dinar del primer i últim dia, i begudes als àpats
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com inclosos
Taxes aèries: 75€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX