3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Muero porque no muero (La vida doble de Santa Teresa) + Postfunció · Terrats en Cultura 2023

Muero porque no muero (La vida doble de Santa Teresa) + Postfunció · Terrats en Cultura 2023

  • Terrats de Barcelona - Barcelona
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ: Entrades prevenda amb descompte del 20% fins el 7 de maig. A partir del 7 de maig entrades amb codi descompte TRESC visible només amb inici de sessió.

ATENCIÓ! L'adreça exacta la rebràs 48h abans de l'esdeveniment per email.

A finals de 2022 el monòleg teatral Muero porque no muero, de Paco Bezerra, va esdevenir el centre d'una polèmica entorn de la censura a Espanya. Bezerra va denunciar que la seva peça, que parteix d'un suposat retorn a la vida de Santa Teresa de Jesús i de les seves aventures i desventures a l'hora de sobreviure en l'Espanya dels nostres dies, havia estat censurada per part del Govern de la Comunidad de Madrid. La reacció en defensa del dramaturg, de la seva obra, i de la lliberat d'expressió va ser immediata, i va servir per promoure un debat important sobre la temperatura política a l'estat espanyol.

Muero porque no muero es va estrenar, finalment, a Madrid, en format lectura dramatitzada i gràcies a una iniciativa privada. A Barcelona, la volem fer pujar als Terrats en una versió diferent, que ens proposa, des de la mateixa interpretació, una manera crítica de contemplar les actituds hipòcrites (masclistes, classistes, xenòfobes i homofòbiques) que trobem dins de la nostra societat.

Però si volem portar aquesta obra als Terrats és, fonamentalment, perquè es tracta d'una obra important, escrita per una de les veus més talentoses i irreverents de l'escena espanyola. Paco Bezerra se suma, d'aquesta manera, a la llarga llista d'autors de les noves generacions dramatúrgiques del país que hem tingut la fortuna d'acollir als Terrats en Cultura, i que inclou noms com Marta Buchaca, Guillem Clua, Marc Rosich, Marilia Samper o Helena Tornero.  

Després de l'espectacle hi haurà un col·loqui postfunció amb la companyia organitzat pel TRESC.

FITXA TÈCNICA

AutoriaPaco Bezerra
DireccióMarc Rosich
Intèrprets:Roberto G. Alonso

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Compra les teves entrades a través de la web del TRESC

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través de la web del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX