3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Celui qui tombe · Grec Festival de Barcelona 2023

Celui qui tombe · Grec Festival de Barcelona 2023

  • 22 i 23 de juliol
  • Mercat de les Flors - Barcelona
28€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades al 20% de descompte per a la Comunitat TRESC a partir del 18 d'abril*

 

*Localitats molt limitades!

*****

El desequilibri i l'estètica del risc són la base d'un espectacle que treballa amb elements del circ i de la dansa. Moments de vertigen i moviment harmònic, en un muntatge que desafia la física... o que ho sembla!

Diuen que els espectacles d'aquest artista enamoren espectadors i espectadors de tota mena a primer cop d'ull, potser perquè aquest acròbata, malabarista i coreògraf s'entesta a desafiar les lleis del moviment i a crear unes escenes de grup que combinen una habilitat tècnica excepcional amb una imaginació fora dels límits i una poesia que ho amara tot. Al Grec 2018 Festival de Barcelona el vam veure per primera vegada a la ciutat amb Minuit, però ja feia un parell d'anys que el públic europeu el coneixia per aquest espectacle, Celui qui tombe. Aquí, col·loca sis intèrprets ¿són ballarins, acròbates o totes dues coses a la vegada?¿ sobre una plataforma que belluga constantment i que els sotmet a una situació d'inestabilitat que possiblement tingui molts punts en comú amb les inseguretats i els entrebancs que tothom pateix durant l'existència. Obligats a treballar en comú, a confiar els uns en els altres, aquests artistes interpreten un muntatge escènic, però sembla ben bé que ens parlin de la vida humana.

El muntatge es va estrenar l'any 2014 a la Biennal de la Dansa de Lió, però encara no s'havia vist mai a Barcelona. Serà una nova oportunitat, després de l'esmentada Minuit, de posar a prova el talent d'un artista que va crear la seva primera companyia l'any 2010, després d'haver actuat amb coreògrafs de renom. Format en les arts del circ i la dansa, va formar part de la companyia de dansa de Maguy Marin i ha creat peces que exploren els conceptes de gravetat, equilibri i punt de suspensió, el moment en què un objecte llançat a l'aire arriba al punt més alt de la paràbola abans no comenci a caure, que ha estat el focus d'algunes de les seves creacions escèniques.

Del 2016 al 2022, ha estat director del Centre Coreogràfic Nacional de Grenoble (CCN2), i s'ha convertit en el primer artista de circ a dirigir una institució nacional dedicada a l'art coreogràfic. Avui, amb la nova Yoann Bourgeois Art Company, continua desenvolupant-se a través de creacions, col·laboracions i tallers arreu del món. En perpètua renovació, actualment treballa en un projecte innovador, un espai natural sensible (SNE) que combinarà la recerca poètica i la protecció del medi ambient.

Una producció de la Yoann Bourgeois Art Company

En coproducció amb Mc2: Grenoble - Biennale de la Danse de Lyon - Théâtre de La Ville, Paris - Maison de la Culture de Bourges - L'hippodrome, Scène Nationale de Douai - Le Manège de Reims, Scène Nationale - Le Parvis, Scène Nationale de Tarbes Pyrénées - Théâtre du Vellein - La Brèche, Pôle National des Arts du Cirque de Basse-Normandie/Cherbourg-Octeville, Théâtre National de Bretagne- Rennes

Amb el suport d'Adami, Spedidam, Petzl

Yoann Bourgeois Art Company està finançada pel Drac Auvergne - Rhône-Alpes/Ministère de la Culture et de la Communication

FITXA TÈCNICA

DireccióYoann Bourgeois
Durada60min
Intèrprets:Marie Bourgeois Julien Cramillet Jean-Yves Phuong Sarah Silverblatt-Buser Agnès Canova Kerem Gelebek

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 22 i 23 de juliol

Horari Taquilles:
2 h. abans de començar l'espectacle. Els dies de preu reduït no s'aplica el decompte.

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX