3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La Casa de la Rumba · Terrats en Cultura 2023

La Casa de la Rumba · Terrats en Cultura 2023

  • Terrats de Barcelona - Barcelona
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ: Entrades prevenda amb descompte del 20% fins el 7 de maig. A partir del 7 de maig entrades amb codi descompte TRESC visible només amb inici de sessió.

ATENCIÓ! L'adreça exacta la rebràs 48h abans de l'esdeveniment per email.

Sabor de Gràcia neix el 1994 de la mà d'un gitano del barri barcelonès de Gràcia, l'Antonio Carbonell ¿Sicus". Avui, amb 25 anys de trajectòria artística i experiència en els escenaris, ningú dubta que els Sabor de Gràcia són els màxims exponents de la Rumba Catalana, recollint el testimoni de Peret. En la seva carrera musical han portat la Rumba per tot el món, fent gires per Amèrica i Europa. Han col·laborat, a més, amb artistes de primer nivell com Gipsy Kings, Estrella Morente o Gilberto Santa Rosa, entre altres. La seva música ens proposa un viatge entre la salsa, la rumba i la música d'arrel llatina, per omplir d'alegria i de ritme totes les festes amb temes propis i versions de grans hits passats per la Rumba.

Als Terrats ens agrada reivindicar una manera diferent de viure Barcelona, repensant la ciutat a partir de les seves històries i les seves tradicions. La Rumba és, sens dubte, una part important de la banda sonora de la ciutat: una música capaç de captar la temperatura emocional d'aquesta part de la Mediterrània. La Rumba, que tradicionalment s'ha tocat a carrers i places, s'havia assajat, ens comenta en Sicus Carbonell, als terrats de la ciutat. Portar la Rumba als Terrats, doncs, tanca un cercle que va dels terrats als carrers i que torna a les altures per parlar-nos de nosaltres i proposar-nos una manera festiva de viure la nostra ciutat.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:

Veu i guitarra: Sicus Carbonell
Coros i palmas: Selu Ferrer
Coros i palmas: Jr Carbonell
Baix: Tony Reyes
Cajón: Yeray Carbonell

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Compra les teves entrades a través de la web del TRESC

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX