3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Reminiscencia · Grec Festival de Barcelona 2023

Reminiscencia · Grec Festival de Barcelona 2023

  • 10 i 11 de juliol
  • Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
22€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La paraula, el material d'arxiu i les imatges de Google Earth serveixen per explicar una història personal que, alhora, és una reflexió sobre Xile i la memòria, mig segle després del cop d'estat i amb els moviments socials actuals de fons.

L'autor i intèrpret Mauro Malicho Vaca farà servir la seva pròpia biografia com a material escènic en una proposta que porta el teatre a una nova dimensió en la qual conviu amb recursos audiovisuals i amb el que ens aporta internet. Perquè aquest assaig autobiogràfic és una passejada per llocs significatius de la biografia del mateix autor: des de l'hospital on va néixer fins a la relació amb els seus avis o les fotografies que conserva dels seus avantpassats. Tot, ambientat en el mateix lloc on va néixer Vaca i on ha viscut sempre la seva família: una població que recorrerem de dia i de nit, vista a través de la pantalla d'aquest gran mapa fotogràfic que és Google Earth. En aquesta peça de docuteatre digital interpretada en solitari per Malicho Vaca, viatjarem entre la vida de l'autor, la història dels seus i la del lloc on va néixer, tot a ritme d'un bolero que segurament heu sentit moltes vegades.

Firma l'espectacle un actor format a la Universitat de Xile i diplomat en Realització Audiovisual a l'Escuela de Cine de Chile. És també un narrador oral i treballa com a director i dramaturg de la companyia Le Insolente Teatre. Ha treballat en cinema i televisió però, amb la seva companyia teatral, ha creat muntatges com Boleros de almas perdidas (2014), Los hombres tristes (2016), Mónica: el truncado vuelo de la paloma (2017), Las cosas que nunca dije (2018) e Identidad #83 (2022), presentada fa poc als festivals FITAM Chile i FIBA Argentina

FITXA TÈCNICA

DireccióMalicho Vaca Valenzuela
Durada50 minuts
IdiomaCastellà
Intèrprets:Malicho Vaca Valenzuela

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

Pl. Margarida Xirgu, s/n
08001 - Barcelona

Teatre Lliure de Montjuïc
Pl. Margarida Xirgu, s/n, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 10 i 11 de juliol

Horari: A les 21h

Horari Taquilles:
feiners de 18h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius de 16h a 18h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX