3/5
Sense recomanacions Interessa a  
MÚSICA EN FAMÍLIA · Grec Festival de Barcelona 2023

MÚSICA EN FAMÍLIA · Grec Festival de Barcelona 2023

  • Del 20 al 22 de juliol de 2023
  • Plaça de Margarida Xirgu - Barcelona
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Les tardes més divertides del Grec d'enguany tenen música i són aptes per a totes les orelles.

Aquesta és una festa musical on es fan dues de les coses que més els agraden als espectadors i espectadores de talla menuda: cantar i ballar. A l'estiu, a l'aire lliure, amb entrada gratuïta i amb tot el talent del món. Així seran les tres tardes dedicades a la 'Música en família', que programa enguany el Grec, i que convertiran la plaça de Margarida Xirgu en un escenari des del qual gaudireu de tres propostes musicals pensades per ser compartides entre petits i grans:

20 de juliol Heavy per a Xics Concert

I si pares, mares i fills repassen conjuntament la història del rock assistint plegats a un concert de heavy? És el que us proposen els Heavy per a Xics, que en el seu concert repassaran grans himnes del heavy rock que, en les seves mans, acaben fusionats amb el cançoner català. Com sona Raimon a ritme d'Iron Maiden? La resposta, en un concert amb músics i actors que procedeixen del teatre i d'autèntiques bandes de rock!

21 de juliol Lali Begood El jardí secret

Una història que és emoció en estat pur i està plena de música de la bona. Us parlem de la proposta més nova de Lali Begood i els còmplices que formen la seva banda. Elles i ells practiquen el love¿n¿roll. Com sona? Veniu i escolteu, mentre us expliquen com d'important és equivocar-se, gestionar bé les emocions, apreciar la grandesa de l¿amor o no caure en un excés de materialisme¿ Tot a ritme de músiques que van des del funky fins al reggae, des de l¿ska fins al rock, del pop al dixieland i del folk a la música balcànica.

22 de juliol Pep López Folkids

Ni globus, ni confeti, ni coloraines ni tòpics que infantilitzen el folk. I és que no cal, perquè als nens i nenes els agrada el folk tal com és, sense afegits. Ho veureu en un espectacle en el qual infants i públic familiar estan convidats a gaudir de la música i a ballar mentre segueixen les directrius que se'ls adrecen des de l'escenari i escolten unes composicions de creació pròpia. Us sona la melodia? Aquí adapten temes populars i els converteixen en balls i danses per a vosaltres i els nens i nenes que us acompanyin.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Altres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX