3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Joan Dausà · Grec Festival de Barcelona 2023

Joan Dausà · Grec Festival de Barcelona 2023

  • Teatre Grec - Barcelona
35€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades al 20% de descompte per a la Comunitat TRESC a partir del 18 d'abril*  

 

 

*Localitats molt limitades!

 *****

Aquest cantautor, que ens va parlar d¿amor i jocs de beure en el primer disc, Jo mai mai, celebra deu anys de carrera amb una gira i una actuació força especial que el porta, per primer cop, al Teatre Grec. ¿Jo mai mai he desitjat fer un petó a la Judit¿. Si coneixeu aquest vers, segur que també coneixeu la cançó a la qual pertany, el tema que dona nom al seu primer disc. La cançó feia referència a un conegut joc de les veritats en el qual tothom que pugui fer seu un enunciat determinat com el d¿aquesta frase ha de beure un glop del seu got. I amb ell es va donar a conèixer aquest músic de Sant Feliu de Llobregat que també ha fet d¿actor i s¿ha llicenciat en Interpretació a l¿Institut del Teatre. El tema Jo mai mai, un dels onze del disc homònim, va inspirar el film Barcelona, nit d¿estiu, dirigit per Dani de la Orden, del qual Dausà va compondre la banda sonora original i que li va valdre un premi Gaudí. De fet, Dausà ha posat música a aquest film i a Barcelona, nit d¿hivern, del mateix director (2015).

Fins ara Dausà ha publicat un total de quatre discos i les dues bandes sonores esmentades. L¿any 2014 va publicar On seràs demà, el 2018, Ara som gegants i el 2021, Ho tenim tot. Per a aquest 2023 està prevista la publicació d¿un EP de celebració de l¿aniversari de Jo mai mai. Ara, l¿artista mira enrere i, ja consolidat com un dels autors més estimats pel públic català, s¿ha llançat a una gira en la qual celebra deu anys de música i repassa cançons de tota la seva trajectòria, des del primer fins a l¿últim disc.

Amb la interpretació dels temes de sempre, l¿artista promet repassar deu anys de felicitat i tristesa, de somriures i de llàgrimes, i tornar a parlar-nos, com ha fet tantes vegades, de l¿amor i de la vida.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

Pg Santa Madrona 36
08038 - Barcelona

Teatre Grec
Pg Santa Madrona 36 , 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX