3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobreix Albi, Cordes i Gaillac

Descobreix Albi, Cordes i Gaillac

  • Sortides el 03/06 i el 02/09
  • Promoviatges - Barcelona
545€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Punts d'origen ¿ Albi

Sortida a primera hora del matí dels nostres punts de recollida definits en direcció a la Frontera amb França. Arribada a la bonica ciutat d'Albi, ciutat natal d'Henri de Toulouse-Lautrec. Coneguda amb el nom de la ciutat vermella gràcies al color dels seus edificis, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l'any 2010. Dinar. A la tarda, començarem la nostra visita de la ciutat Episcopal, de la qual destaquem especialment, entre el conjunt de cases baixes amb entramats de fusta, la catedral de Santa Cecília. Aquesta va ser construïda entre els anys 1282 i 1480 com a mostra del poder de l'Església Catòlica davant l'heretgia càtara. La catedral és gairebé tan austera per fora com recarregada en el seu interior. Els frescos renaixentistes que decoren la seva cúpula són una visita imprescindible per als amants de l'art. Continuarem el nostre recorregut guiat pel Vell Albi, una visita que ens permetrà descobrir el centre històric de la ciutat i el seu ric patrimoni a través dels seus barris i edificis: el Pont Vell, la Collégiale i el Claustre de Sant Salvi i les seves cases medievals. Sopar i allotjament a l'hotel Ibis Styles Albi Centre Le Theatro 3* o similar.

DIA 2
Albi ¿ Cordes-sur-ciel ¿ Albi
Esmorzar a l'hotel. Al matí ens desplaçarem fins a Cordes-sur-ciel, una meravella medieval situada damunt d'un turó. Realitzarem la visita guiada d'aquesta joia del segle VII, extraordinàriament ben conservada i envoltada de quatre muralles que protegeixen els estrets carrers de la vila. A l'hora convinguda, retorn a Albi. Dinar. A la tarda, podrem visitar el museu Toulouse-Lautrec, amb més de 1.000 obres del geni postimpressionista, entre les quals es troben els seus retrats o els cartells del Moulin Rouge. El museu es troba dins del Palau de la Berbie, el qual pot presumir de ser un dels més antics de França. Els seus jardins, gairebé literalment penjats damunt del riu Tarn, són una autèntica bellesa. A l'hora convinguda, si el temps ens ho permet, realitzarem un passeig en gavarra que ens oferirà insòlites panoràmiques del patrimoni d'Albi. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Albi ¿ Gaillac ¿ Castelnau-de-Montmiral ¿ Puycelsi ¿ Punts d'origen

Esmorzar. Aquest dia ens traslladarem a Gaillac per visitar aquesta ciutat de plaers vinícoles i grans descobriments. Situada en un meandre del Tarn, cultiva un genuí art de viure. Gràcies a la seva cultura, el seu vi, els seus habitants i el seu patrimoni natural i històric, Gaillac posseeix totes les característiques del típic poble de postal. A través del nostre recorregut, coneixerem els seus carrerons plens de vida i els seus nombrosos monuments com l'església de Sant Pere o la plaça del Griffoul. Continuarem el nostre recorregut cap a Castelnau-deMontmiral, poble medieval considerat un dels més bells de França. L'encant típic de les seves façanes, la seva plaça arquejada i la seva picota són testimonis d'una història i patrimoni que segueixen molt presents. Seguirem la nostra ruta a Puycelsi, inclosa a la llista de Les plus beaux villages de France, juntament amb Castelnau-de-Montmiral. Finalitzarem les nostres visites en un típic celler de la zona. Dinar. A l'hora convinguda retorn als nostres punts d'origen. Fi del viatge i dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament

No inclosos:
Esmorzar del primer dia i begudes
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX