3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Setmana Santa a Ardèche i Uzès

Setmana Santa a Ardèche i Uzès

  • Sortida el 6 d'abril
  • Promoviatges - Barcelona
840€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:
DIA 1
Punts d'origen - Uzès - Joyeuse

Sortida a primera hora del matí des dels nostres punts de recollida definits. En direcció a Uzès, una de les joies de la Provença francesa. Dinar. A la tarda farem una visita guiada aquesta localitat que té una arquitectura espectacular, diferent i sorprenent que conserva el llegat del Renaixement. Veurem torres i palaus d'aquella època molt ben conservats. Uzès va ser el primer ducat de França i el palau situat a ple centre està molt ben conservat. També són destacables la catedral de Saint Theodorit i l'església de Saint Etienne. El centre de la ciutat és la Place aux Herbes d'estil medieval i envoltada de preciosos edificis però cal passejar també pels carrerons del segles XVII i XVIII per descobrir l'esplendor de la vida de l'època. A l'hora convinguda, sortida cap a Joyeuse, al sud de l'Ardèche, coneguda també com la ciutat de Carlemany. Sopar i allotjament a l'hotel Les Cedres 3*.


DIA 2
Joyeuse: pobles de l'Ardèche i la Gruta de la Cocalière
Esmorzar a l'hotel. Farem una ruta per descobrir els llocs més emblemàtics de l'Ardèche acompanyats d'un guia local. Aubenas, situada sobre un cim rocallós gaudeix d'una panoràmica privilegiada sobre la Vall de l'Ardèche, passejarem pel seu centre laberíntic presidit pel castell. Anirem a Vals-les-Bains, un antic balneari, on podrem veure un fenomen singular: un guèiser que brota intermitent arribant a vegades fins a 15 metres d'alçada. Seguirem cap a Vogüé, un poble de postal, catalogat entre els pobles més bonics de França pels seus carrers florits, cases medievals, arcades de pedra i alts penya-segats de pedra calcària amb vistes al riu. Dinar. Seguirem cap a Labeaume, envoltat d'impressionants penya-segats de pedra calcària, tallats amb coves. Les seves cases típiques s'estrenyen per carrers empedrats i petits passadissos de volta. Aquest poble és conegut pels jardins penjats, construïts pels pagesos enganxats al penya-segat amb vistes impressionants les gorges del riu Beaume. Descobrirem també la Gruta de la Cocalière, una cova singular on a més de les típiques estalagtites i estalagmites, trobem fines cortines (o ratlles de calcita), cristalls i discs. Hi ha diverses sales i en moltes d'elles les curiositats geològiques es reflecteixen a les aigües clares o blavoses dels diversos gorgs. A la sortida un petit tren ens portarà al punt de partida. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 3
Joyeuse: Parc Natural de les Cevenes: Tren de vapor - Jardí de Bambú de Prafrance - Maison Rouge

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap al Parc Natural de les Cevenes que forma part del Massís Central de França i és reserva de la biosfera per la UNESCO. Des d'Andouze agafarem el tren de vapor amb vagons de final del segle XIX que ens portarà fins a Saint Jean du Gard. Serà un recorregut de 13 quilòmetres a través de viaductes i túnels a través de magnífics paisatges que ens descobriran la vall de Gardons. A continuació visitarem la Maison Rouge, el museu de les Valls de les Cevenes. Aquest museu està en una antiga filatura i reuneix més de 10.000 objectes de la vida quotidiana de la zona entre els segles XVIII i XX en un edifici molt ben restaurat. Dinar. Sortirem cap al Jardí de Bambú de Prafrance, ¿la Bambouserie", un increïble jardí exòtic únic a Europa, catalogat com a Monument Històric. Aquí podrem descobrir més d'un miler de varietats de tot el món. Bambús, arbres notables, flors i plantes rares ens faran viure un viatge màgic al cor de la natura. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 4
Joyeuse - Pont d'Arc - Gorges de l'Ardèche - Saint Quentin la Poterie - Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap al Pont d'Arc, la porta natural de les Gorges de l'Ardèche i un autèntic arc de triomf natural. Farem una parada fotogràfica en aquest paratge impressionant. Continuarem vorejant les Gorges per gaudir dels bells paisatges que ens ofereix aquesta reserva natural. Seguirem cap a Saint Quentin la Poterie, el poble provençal dels ceramistes, on farem una visita guiada. El segle XIX va ser l'època d'apogeu d'aquest centre terrisser i ceramista ocupant a centenars de persones, va tenir una davallada important amb la industrialització massiva però als anys 80 van tornar a instal·lar-se artesans i artistes que van aconseguir que el poble fos distingit com a Ville et Metier d'Art amb reconeixement internacional. Trobarem diversos tallers entre les seves acolorides casetes de colors provençals. Dinar. A l'hora convinguda, retorn als nostres punts d'origen.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis
Autocar de llarg recorregut
Assegurança bàsica
Pensió completa amb aigua
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament


No inclosos
Esmorzar en ruta del primer dia i begudes als àpats
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com inclosos

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX