3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Clarence Bekker Band · Concert de Nadal del TRESC i Jamboree

Clarence Bekker Band · Concert de Nadal del TRESC i Jamboree

  • Jamboree 3 - l'Herbolari - Barcelona
22€
-30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Feia més de dos anys que l'esperàvem i ja el tenim aquí! Torna el Concert de Nadal del TRESC, la cita especial de l'any en la qual, les sòcies i els socis del TRESC, ens envoltem de la música i esperit nadalencs i celebrem ser membres de la comunitat de cultura més gran del país!

En aquesta trobada tan esperada ens acompanyem dels amics de la recentment estrenada Sala Jamboree 3 de Barcelona per presentar-vos conjuntament el concert de la Clarence Bekker Band, una de les propostes més triomfadores entre els membres del TRESC.

Compte! L'edició d'enguany, que tindrà lloc el divendres 23 de desembre, presenta una novetat: per tal que tots pugueu gaudir d'aquesta cita imperdible, el concert de Nadal 2022 se celebrarà en dues sessions, a les 19:00 i a les 20:30. Tria la sessió que més encaixi amb la teva agenda i vine a gaudir d'una tarda plena d'emocions!

Clarence Bekker té el do de tocar l'ànima de qui l'escolta. Mitjançant la seva veu profunda, vibrant i un esperit carregat d'energia, captiva transversalment qualsevol audiència de cap a peus. Ningú no es pot mantenir impassible davant del seu magnetisme. La força de grans mestres del soul, funk i pop com James Brown, Prince, Whitney Houston, Michael Jackson o Tina Turner estan concentrats a la seva figura. Per a aquest concert comptarà amb dos convidats molt especials, els cantants Alba Pérez i Alex Dee. Amb ells i amb la seva banda, Clarence ens oferirà un concert especial de Nadal on faran un repàs de grans temes de gòspel i una revisió d'alguns clàssics nadalencs.

Intèrprets:
Clarence Bekker veu, Alba Pérez veu, Alex Dee veu, Arecio Smith teclats, Francisco Guisat "Rubio" guitarra, Charlie Coves baix, Dani Katena bateria.

 

*Serà imprescindible presentar el carnet acreditatiu de soci del TRESC per accedir al recinte amb les entrades del -30% de descompte. Pots trobar el teu carnet digital a l'àrea personal del web del TRESC.

FITXA TÈCNICA

DireccióCoProducció Jamboree 3 i TRESC - comunitat de Cultura

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Pl. Reial 18 - Jamboree 3 Barcelona
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Serà imprescindible presentar el carnet acreditatiu de soci del TRESC per accedir al recinte amb les entrades del -30% de descompte. Pots trobar el teu carnet digital a l'àrea personal del web del TRESC.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX