3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Alice Sara Ott & 24 preludis de chopin · #BLACKFRIDAY
Alice Sara Ott & 24 preludis de chopin · #BLACKFRIDAY

Alice Sara Ott & 24 preludis de chopin · #BLACKFRIDAY

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
des de 32€
-50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

NOTES AL PROGRAMA

ECHOES OF LIFE ¿ MELODIES DE LA MEVA VIDA

És un plaer tornar a convidar, en aquesta ocasió en recital, a una de les pianistes més personals i sol·licitades del món, Alice Sara Ott. Ott presentarà, en estrena absoluta a tot l'Estat, un recital centrat en els 24 Preludis, op. 28 de Chopin. Un recital on l'art del seu piano es fusionarà, en directe, amb unes delicades i suggerents imatges visuals creades per l'artista Hakan Demirel que ens faran transitar per paisatges més enllà de la música.

______________________________________________________________________________________

Ens torna a visitar Alice Sara Ott, una de les pianistes més rellevants del moment, i en aquesta ocasió ho fa per oferir-nos un recital en solitari. Un cop superada la seva etapa de nena prodigi va saber consolidar-se com una intèrpret sincera i autèntica. Tal com assegura ella mateixa: ¿Toco tal com ho sento en cada moment, per això no em sembla contradictori interpretar certes obres un i altre cop en diferents moments de la meva vida".

Quan tenia poc més de 20 anys va enregistrar per a Deutsche Grammophon un CD amb música de Chopin i ara, ja superats els 30, ha tornat a afrontar el repte d'interpretar música del poeta del piano amb un projecte titulat `Echoes Of Life'. La base del concert són els Vint-i- quatre preludis op. 28 de Chopin, un àlbum indispensable del repertori de tots els temps que recull l'arc complert de les emocions. Entre els preludis, Alice Sara Ott intercala petites obres d'autors del segle XX com Takemitsu, Pärt o Ligeti, amb l'ànim de presentar una reflexió personal sobre els pensaments que influeixen i canvien les nostres vides: ¿El meu paper com a intèrpret de la música clàssica es seguir endavant amb l'esperit que va inspirar aquests autors a redefinir la música i no solament a reproduir tradicions i limitacions passades".

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Altres

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX