3/5
Sense recomanacions Interessa a  
INCOGNITO · 24È FESTIVAL MIL·LENNI 2022

INCOGNITO · 24È FESTIVAL MIL·LENNI 2022

  • Apolo - Barcelona
35€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'èxit d'Incognito és una de les grans històries de la música britànica de les darreres quatre dècades. Banda formada l'any 1979 que celebra més de 40 anys de vibracions positives i Jazz-Funk.

El primer set d'Incognito, Jazz Funk, va ser un tour instrumental de força, amb convidats com els trompetistes Hugh Masekela Peter Segona i Claude Deppa, i el llegendari trombonista jamaicà Vin Gordon.

El 1983, Incognito va tornar a l'estudi per gravar el seu segon àlbum. Aquestes sessions van prendre una direcció més influenciada pel Jazz-Rock-Fusion, i la companyia discogràfica va considerar que això era una desviació estilística massa gran per ser publicada com a Incognito, per la qual cosa el van treure com un disc únic anomenat Behind the Mask sota el nom de The Warriors.

Ara, gairebé 40 anys després, la història de Bluey i Incognito continua sent una aventura britànica única a causa de l'abast d'èxits del Top 10 i de la producció i col·laboració amb artistes llegendaris: des d'icones del R&B i vocalistes de gran potència fins a músics de jazz contemporani , passant per multi-instrumentalistes i compositors internacionals com George Benson o Stevie Wonder.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX