3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Lobgesang de Mendelssohn · invitacions

Lobgesang de Mendelssohn · invitacions

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
FINS A 58€
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

NOTES AL PROGRAMA

MONUMENT SIMFÒNICO-CORAL

Tancarem temporada amb una de les obres més espectaculars del repertori, la Simfonia núm. 2 `Lobgesang' de Mendelssohn. Una simfonia plena de colors, moments triomfals i optimistes i també d'algunes de les melodies més colpidores i commovedores de la història de la música. Celebrarem així el 50è aniversari de la Coral Càrmina, una de les institucions corals més prestigioses del país.

______________________________________________________________________________________

Mendelssohn va ser un nen prodigi fill de família rica. Va tenir totes les oportunitats per convertir-se en un gran músic i les va aprofitar. Aquesta ¿vida fàcil" sovint ha donat peu a què se'l critiqui per haver compost una música ¿poc profunda" i ¿superficial" quan, en realitat, els grans valors de la música de Mendelssohn són el seu optimisme i la seva vitalitat.

La Simfonia núm. 2 `Cant de lloança' és la millor mostra del llenguatge de l'autor d'Hamburg: intensitat, alegria i, alhora, profunditat i compromís. Va escriure l'obra per commemorar el 400 aniversari de la invenció de la impremta i la va plantejar com una cantata sobre textos d'aquella primera Bíblia impresa per Gütenberg. Li va sortir una obra espectacular que combina fragments triomfals i meditatius, dramàtics i lleugers, grandiositat simfònica i veus a capella. En la primera part del concert viurem l'estrena absoluta de la darrera obra del compositor català Bernat Vivancos, reconegut arreu com un dels autors amb més domini de la música vocal i amb un llenguatge propi que ha sabut connectar amb el públic contemporani.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Noves Invitacions disponibles a partir de dimarts 9 de maig a les 18:30 al web del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX