3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Se'ns moren les plantes

Se'ns moren les plantes

  • Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
15,00 €
- 15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • 15% de descompte per a la Comunitat TRESC.

 

*****

Marc Villanueva Mir i Xesca Salvà tracten de la vida del sotabosc a Montjuïc, una proposta en col·laboració amb l'Institut Botànic en el marc de Viu Montjuïc! i la Biennal del pensament.

Tot buscant una alternativa a les maneres de fer humanes, els artistes residents de la temporada 21/22 van crear el projecte Understory (Intercanvi de cromos, Paramecis i meteorits i Tres raves i un interregne). Es tractava d'una exploració sobre com es relacionen els fongs, les bactèries i tot allò que conforma el sotabosc. Ara tornen al Lliure per oferir el resultat del projecte: què podem aprendre d'aquestes formes de vida per enriquir les relacions humanes? Ho desvetllaran en un recorregut sonor que oscil·la entre la natura i l'al·lucinació nascuda del diàleg amb les científiques i jardineres de l'Institut Botànic de Barcelona.

Se'ns moren les plantes confronta la pràctica humana d'anomenar, arxivar i preservar la natura (i fins i tot de reproduir-la) amb la intuïció d'altres maneres d'entendre la realitat, en què els humans no són els únics agents dels canvis i transformacions del paisatge. Se'ns moren les plantes explora els lligams entre botànica, al·lucinació i colonialisme a través d'una passejada sonora per Montjuïc guiada per una directora de so cinematogràfic, com també per les veus de botàniques, jardineres i altres criatures invisibles que viuen al sotabosc.

¿La Història és alhora la pràctica humana de relatar i tot el conjunt de restes del passat que convertim en històries. Convencionalment, els historiadors es fixen només en restes humanes com arxius o diaris, però també podem parar atenció als rastres no humans i en com contribueixen a transformar el paisatge que tenim en comú. Tant si els altres organismes ¿expliquen històries" com si no, contribueixen a solapar pistes i rastres que entenem com a història. La història, doncs, és el registre de diverses trajectòries de fer món, humanes i no humanes." Anna L. Tsing, The Mushroom at the End of the World.

FITXA TÈCNICA

Durada1 h 30'
IdiomaCatalà
Intèrprets:PERFORMERS: Xesca Salvà i Marc Villanueva Mir

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

Pl. Margarida Xirgu, s/n
08001 - Barcelona

Teatre Lliure de Montjuïc
Pl. Margarida Xirgu, s/n, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
feiners de 18h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius de 16h a 18h

Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX