3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ana Guerra

Ana Guerra

  • 26 de novembre
  • L'Auditori de Cornellà - Cornellà de Llobregat
28€
23€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Ana Guerra ens visita amb la seva gira ¿Susurrándote lo que nunca te dije". L'artista va irrompre fa només quatre anys al panorama musical espanyol i ho va fer per quedar-se. Èxits com ¿Lo Malo", ¿Ni la Hora" o ¿Bajito" han portat a la tinerfenya a acumular 11 Discos de Platí i 1 d'Or i a romandre als escenaris de tot el país des del seu aclamat primer ¿Tour Reflexión", Gira imaginBank al costat de Cepeda, fins al seu Tour Siente 2020.

Independentment de la seva nova i flamant gira ¿Lo que nunca te dije" 2021/2022 en grans escenaris, l'artista també torna aquest any a les sales més emblemàtiques del nostre país amb un nou format acústic titulat ¿Susurrándote lo que nunca te dije", un set molt més íntim i personal amb què seguirà presentant de manera més propera al seu públic els temes del seu nou àlbum d'estudi ¿La luz del martes" amb el qual ha marcat una nova era en la seva trajectòria en decantar-se per l'essència més pura del Pop, convivint amb un so actual i més madur.

Acompanyada per un piano i una guitarra, Ana Guerra, interpretarà des del més profund amb la sensibilitat que el caracteritza, els seus nous temes i grans èxits portats a aquest set tan especial.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C. Albert Einstein, 51
08940 - Cornellà de Llobregat

L'Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein, 51, 08940 Cornellà de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX