3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sharon Corr · 23è Banco Mediolanum Festival Mil·lenni
Sharon Corr · 23è Banco Mediolanum Festival Mil·lenni

Sharon Corr · 23è Banco Mediolanum Festival Mil·lenni

  • Paral.lel 62 (antiga BARTS) - Barcelona
26 - 38€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Sharon Corr, la reeixida cantant, compositora i violinista membre del llegendari grup irlandès The Corrs, arriba a Barcelona amb el seu projecte com a solista. Molt s'ha escrit sobre l'increïble talent per a les melodies que The Corrs va exhibir al llarg dels seus 23 anys de carrera.

La seva mescla única de Celtic / Pop / Rock va vendre més de 45 milions d'àlbums. Van fer gires per sorres i estadis de tot el món. Amb una sèrie d'àlbums i singles de gran èxit reproduïts fins al dia d'avui com ¿Runaway", ¿Sota Young", ¿Ràdio", ¿Breathless", The Corrs ha estat un nom familiar en tots els continents. Sharon s'ha convertit en una persona molt pròxima, tots tenim molt presentis les seves cançons amb The Corrs i les seves propostes en solitari que ens vénen acompanyat des de 2010.

Aquesta proximitat, s'ha convertit en segell d'identitat en la seva carrera, un treball on flueixen les precioses melodies de sempre, però allunyades de la producció excessiva i deixant veure el més íntim, el més pur, i sí, exacte, el més pròxim. En 2015, The Corrs es va reunir per a llançar altres dos àlbums d'estudi ("White Light" i "Jupiter Calling") i realitzar una gira. Sharon ha estat nominada als premis Grammys i ha estat guanyadora del premi Brit. Actualment, està promocionant el seu últim disc ¿The Fool & The Scorpion", que va ser llançat el passat mes de setembre.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Avinguda Paral.lel, 62
08001 - Barcelona

Paral.lel 62 (antiga BARTS)
Avinguda Paral.lel, 62, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX