3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobreix el Congost de Mont-Rebei i el parc astronòmic del Montsec

Descobreix el Congost de Mont-Rebei i el parc astronòmic del Montsec

  • Sortides el 15 de setembre i 6 d'octubre
  • Promoviatges - Barcelona
415€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

Primer dia.
Punts d'origen - Monestir de les Avellanes - Castell de Mur - Cellers

Sortida des dels nostres punts de recollida en direcció a la comarca de La Noguera i en concret a Os de Balaguer, municipi on es troba el Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes. Fundat al segle XII i declarat Bé Cultural d'Interès Nacional l'any 1931, els germans maristes són els responsables de la conservació d'aquest patrimoni artístic. En arribar, farem una visita guiada del seu claustre, església i refectori. Continuació cap a l'Hotel Terradets 3* o similar, distribució d'habitacions i dinar. A la tarda, visitarem l'edifici medieval de Castell de Mur, obra exemplar de l'arquitectura civil militar del segle XI. Conserva en bon estat els seus murs perimetrals essent el millor castell romànic de tota Catalunya. Des d'aquí gaudirem d'unes magnífiques vistes de la Conca de Tremp i de la Conca Dellà. A pocs metres s'alça la Canònica de Santa Maria de Mur (segles XI-XII), que conserva l'únic claustre d'aquesta zona pirinenca. En el seu interior veurem una reproducció de les seves pintures murals romàniques, ja que les originals van ser arrencades i venudes com altres esglésies del Pirineu. Actualment estan exposades al Museu de Belles Arts de Boston. En acabar, tornarem a l'hotel. Sopar i allotjament.

Segon dia.
Cellers - Muralla de Finestres - Congost de Mont-rebei - Parc Astronòmic del Montsec - Cellers

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el dia d'avui a conèixer el bell paratge del Congost de Mont-rebei, un tall immens de parets verticals creat pel riu Noguera Ribagorçana al seu pas per la serra del Montsec. Primer de tot anirem a Corçà, on embarcarem per fer una travessa relaxada que ens portarà a la meravella geològica de Muralla de Finestres, també anomenada la Muralla Xina per la seva similitud. És una barrera natural de roca calcària formada per dues crestes verticals i paral·leles envoltades per les aigües turqueses de l'embassament de Canelles. Continuarem navegant fins arribar al Pont Penjant del Seguer i entrarem al congost per veure tota la seva magnificència. Desembarcarem i podrem anar amb autocar fins La Masieta o bé fer el camí pel congost amb els guies de la zona. Admirarem aquesta meravella de la natura sense presses, fent parades fotogràfiques. En acabar, des del pàrquing de la Masieta anirem a Pont de Montanyana, població meitat aragonesa i meitat catalana banyada pel riu Noguera Ribagorçana. Dinar en un restaurant. A la tarda, retorn a l'hotel i descans. A l'hora convinguda, sopar i trasllat al Parc Astronòmic del Montsec: Centre d'Observació de l'Univers, el primer observatori-aula d'Europa que permet als assistents poder observar els estels, mitjançant la projecció en vuit pantalles d'imatges captades a través del telescopi de 50 cms de diàmetre. Finalitzada la visita, retorn a l'hotel i allotjament.

Tercer dia.
Cellers - Penelles - Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Penelles, població de la Noguera famosa pel seu street art i els seus murals pintats a les façanes de moltes de les seves cases. Gràcies a una iniciativa popular, cada any és celebra el festival Gargar, on artistes de tot el món plasmen les seves creacions a les parets de la població. Actualment, hi ha més de 100 murals decorant les seves construccions. En arribar, recorrerem els seus carrers per tal de conèixer aquestes obres d'art a l'aire lliure. Dinar en ruta i continuació fins als diferents punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

Aquest itinerari de viatge pot tenir lleugeres modificacions degut a les circumstàncies que estem vivint. L'ordre i contingut de les visites serà el que es lliuri amb la documentació de viatge.

Serà un grup petit en un autocar de gran capacitat

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut.
Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
Pensió completa durant tot el viatge amb begudes als apats
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

Serveis no inclosos:
Esmorzar en ruta del primer dia.
Begudes
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.

Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX