3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Benestar Singular

Benestar Singular

  • Consulta les sessions
  • Casa Amatller - Barcelona
30€
25€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Benestar Singular, és una proposta que han treballat Cases Singulars conjuntament amb Rosana Moyano, psicòloga de la salut vinculada a l'Hospital Vall d'Hebron i Hospital Sant Joan de Déu.

La pandèmia ha provocat un fort impacte emocional en la població, abocant-nos a un sentiment de vulnerabilitat, fragilitat i pèrdua de control sobre la nostra vida quotidiana, com no havíem viscut mai. És per això, que el projecte Benestar Singular proposa una experiència de millora de la salut en un entorn d'art i patrimoni.

Proposem un recorregut per la Casa Museu Amatller amb una mirada i una atenció diferent, escoltant i gaudint les emocions i sensacions que ens aporta aquest entorn únic, ple de bellesa, encant i calma. Es realitzaran una sèrie d'activitats per conèixer i gestionar les nostres emocions, aprendre a gaudir del que ens envolta i potenciar la nostra capacitat de resiliència.

Quina activitat us proposem? Rebuda dels visitants i passeig per la Casa Museu Amatller escoltant la cançó del mariner a la saleta de música, recitant el poema de la Dolors Monserdà de ¿... L'ametller florit" a l'habitació de la Teresa Amatller, activitat d'observació de l'entorn del menjador amb atenció plena i treball amb els cinc sentits degustant xocolata. Activitat en grups reduïts que es durà a terme conjuntament amb Rosana Moyano i l'equip de Cases Singulars.

FITXA TÈCNICA

Durada1h45 min aprox

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Visites guiades

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tresc

ADREÇA

Passeig de Gràcia, 41
08007 - Barcelona

Casa Amatller
Passeig de Gràcia, 41, 08007 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades molt limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX