3/5
Sense recomanacions Interessa a  
The musical box

The musical box

  • Paral.lel 62 (antiga BARTS) - Barcelona
28€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Recrear la gira de `The Lamb Lies Down On Broadway' ha estat, sense cap mena de dubte, el major repte que se li ha presentat a The Musical Box. Quan al 2000 van rebre per primer cop la llicència de Genesis i Peter Gabriel per recrear aquest tour, el que cap grup havia aconseguit abans, es van prometre fer-ho amb una fidelitat mil·limètrica.

Després d'un treball documental sense precedents, gràcies en gran part al suport de Genesis, que els va entregar 1.200 diapositives originals, The Musical Box va aconseguir recrear amb meticulosa precisió les màscares, disfresses, maquillatge, llums, efectes especials i coreografies d'aquella gira. Fins i tot els mateixos instruments i equips, incloent la guitarra de Michael Rutherford.

El resultat va ser tal que el mateix Phil Collins va exclamar ¿és una sensació esgarrifadora perquè ens han capturat tal com érem en aquell moment". "Nosaltres (Genesis) probablement només vam oferir uns pocs espectacles durant els quals tot va funcionar com havia de ser. Avui veureu l'espectacle com hauria d'haver estat en aquell moment", va dir en referència al concert que estaven a punt d'oferir The Musical Box a Canadà.

Ara, tens la oportunitat única de reviure per últim cop aquest increïble directe el 7 i 8 de novembre, en dos concerts únics a BARTS. Una fita històrica pels amants de Genesis!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Avinguda Paral.lel, 62
08001 - Barcelona

Paral.lel 62 (antiga BARTS)
Avinguda Paral.lel, 62, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX