3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sopar amb batalla
Sopar amb batalla
Sopar amb batalla
Sopar amb batalla
Sopar amb batalla
Sopar amb batalla
Sopar amb batalla

Sopar amb batalla

  • Teatre Borràs - Barcelona
26€
-15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

-15% dte. per funcions de dijous i divendres. 

***

"Magnífics intèrprets"  ARA
"Negra i salvatge"  QUÈ FEM?
"Com un capítol de Friends dirigit per Àlex de la Iglesia"  LA VANGUARDIA
"Atrapa des del minut 1"  EL PUNT AVUI

"Sopar amb batalla" de Jordi Casanovas és una comèdia negra, negríssima, on podrem veure aflorar el pitjor, el més grotesc i el més hilarant de cada un dels set protagonistes que, aquesta nit, només tenien previst venir a sopar, passar-s'ho bé i riure una mica. De veritat creieu que passarà això?

Et posem en context: la Cris i el Dani són una parella que pensen que la sort els somriu. S'estimen, s'acaben de comprar la casa dels seus somnis i estan a punt de fer el pas per iniciar una família. Els amics de la Cris estan convidats a sopar a casa seva, malgrat que no els caigui gens bé el Dani. Potser per això desencadenaran una autèntica lluita de tots contra tots, una guerra que els portarà a convertir la cuina i la sala d'estar d'aquesta nova casa en un camp de batalla més real que el que podries creure. T'imagines que els amics de la teva parella fossin els teus enemics?

"Sopar amb batalla" , de Jordi Casanovas, director i creador d'éxits com "Vilafranca", "Mala Broma", "Jauría" o "La dansa de la Venjança"; compte amb intèrprets com Julia Barceló, Meritxell Calvo, Peter Vives, Francesc Ferrer, Mar del Hoyo, Jordi Coll o Majo Cordonet. Tots ells, amb un únic propòsit, que Sopar amb batalla fagi embojir al Teatre Borràs en cadascuna de les seves funcions.

¿Sopar amb batalla" és comèdia en estat pur. Fa riure fins a embogir. I aconsegueix que cada funció sigui un autèntic show connectant al públic i als intèrprets en cada una de les escenes.

Jordi Casanovas a "Sopar amb batalla" ha creat una obra amb caràcter, amb un punt de violència i sadisme; però sense perdre l'essència d'una bona comèdia: aquella que t'estimula, et relaxa i et fa riure sense parar.

El Teatre Borràs rep "Sopar amb batalla" amb ambició i confiança. Després de fer-hi obres com "Pel davant i pel darrera", "Oh Mami" o "Sota Teràpia", el Teatre Borràs programa "Sopar amb batalla" per a retrobar-nos amb l'humor de sempre, el que tant ens agrada.

 

FITXA TÈCNICA

AutoriaJordi Casanovas
DireccióJordi Casanovas
Idioma Varies hores
Intèrprets:Júlia Barceló / Meritxell Calvo / Peter Vives / Francesc Ferrer / Mar del Hoyo / Jordi Coll / Majo Cordonet

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Varies hores

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Pl. Urquinaona, 9
08011 - Barcelona

Teatre Borràs
Pl. Urquinaona, 9, 08011 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: de dimarts a diumenges de 17h a 21h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX