3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
L'èxit de la temporada
L'èxit de la temporada

L'èxit de la temporada

  • Teatre Coliseum - Barcelona
16-36€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"L'èxit de la temporada" és l'espectacle que celebra els 30 anys d'El Terrat. Uns show sobre l'amistat, l'èxit, el fracàs o l'ofici dels còmics. Una autèntica celebració de la comèdia. I, com qualsevol celebració, necessita una festa. I en aquest cas la festa és poder reunir de nou sobre un escenari la Sílvia Abril, el David Fernández, el Fermí Fernández, l'Oriol Grau, la Mònica Pérez i Jordi Rios. Uns còmics que hem vist créixer i amb qui hem crescut rient amb els seus personatges. En definitiva, un regal per a qualsevol amant de la comèdia.

L'obra tracta sobre sis amics que triomfen com a còmics a programes de ràdio i televisió, decideixen unir-se per tirar endavant l'espectacle teatral `Romeu i Julieta' i així poder reivindicar-se com a intèrprets més enllà dels llocs comuns on sembla que els encasellen. Un incident fortuït fa que l'espectacle no es pugui arribar a estrenar.

Vint anys després, aquests sis amics es retroben per intentar fer realitat l'espectacle que no van fer al passat. El món ha canviat, ells han canviat, les seves relacions, els seus cossos, el seu talent, els seus objectius vitals, la seva visió del teatre, les seves fòbies... tot ha canviat.

Un espectacle a cavall entre la realitat i la ficció, que manté al espectador entusiasmat, emocionat i desconnectat de tot durant una bona estona.

No ho dubtis, fes-te ja amb les teves entrades per "L'èxit de la temporada" d'El Terrat; una comèdia per a tots els públics que, de segur, et divertirà.

Aquest espectacle forma part del cicle de LA CASA DE LA RISA; els millors shows de comèdia en directe de Barcelona units en un únic segell. Un refugi on la comèdia, i només la comèdia, i té cabuda. Vine a divertir-te a LA CASA DE LA RISA també amb José Corbacho, Andreu Casanova o en Peyu.

RECORDA: Guarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.

FITXA TÈCNICA

DireccióEnric Cambray i Israel Solà
Durada1 hora i 40 minuts
IdiomaCatalà
Intèrprets:Sílvia Abril / David Fernández / Fermí Fernández / Oriol Grau / Mònica Macfer / Mònica Pérez / Jordi Rios / Alba Florejachs

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Gran Via de les Corts Catalanes, 595
08007 - Barcelona

Teatre Coliseum
Gran Via de les Corts Catalanes, 595, 08007 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: de dimarts a diumenges de 17h a 21h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX