3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
La Llamada
La Llamada
La Llamada

La Llamada

  • Teatre Poliorama - Barcelona
15-30€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"La Llamada" va començar com un musical underground al hall del Teatre Lara, però el públic i la crítica el van alçar fins a l'escenari principal on ha penjat el cartell de "no hi han localitats" des de llavors. "La Llamada" és un musical amb cançons originals i una banda de rock en directe.

Una comèdia sobre l'amistat, el primer amor, la recerca de la identitat, l'electro-latino i Whitney Houston. Ha estat elegit millor muntatge teatral pels lectors d'El País, guardonat amb 13 Premis Broadway World - incloent Millor musical, Millor actriu, Millor direcció i Millor actriu de repartiment - va triomfar en els Fotogramas de Plata 2013 amb Macarena García com a Millor actriu de teatre i en els Premis de Teatre Musical amb Belén Cuesta com a Millor actriu de repartiment. També ha obtingut nominacions en els Premis de la Unió d'Actors, el Premi Llibertat Teatre 2015 per als seus directors i el premi a millor obra teatral TIME OUT 2017. Amb una gira per més de 30 ciutats (incloent Moscou) i cinc temporades a Madrid, més de 800.000 persones ja han sentit "La Llamada". El 2015 el fenomen arriba a Mèxic. En 2017 s'estrena amb gran èxit de crítica i públic la seva adaptació cinematogràfica, la qual compta ja amb 5 nominacions als premis Goya 2018 a més de nombrosos premis entre els quals destaquen 2 premis Latin Beat Film Festival 2017 i 2 premis Ferotge 2018, com també, amb la seva versió internacional "Holy Camp!".

FITXA TÈCNICA

Durada120mins.
IdiomaCASTELLÀ
Intèrprets:Nerea Rodríguez / Marta Sango / Angy Fernández / Roko / Raoul / Richard Collins-Moore (Consulta les dates d'actuació de cada dia)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

CASTELLÀ

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Rambla dels Estudis, 115
08002 - Barcelona

Teatre Poliorama
Rambla dels Estudis, 115, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
de dimarts a dissabtes de les 17h a les 20h. Diumenges de les 17h fins a l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX