3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TEATREZOOM

TEATREZOOM

  • de juny a desembre de 2020
  • ONLINE ZOOM
5€
3€
Per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Totes les propostes

DESCRIPCIÓ

TeatreZoom és un cicle de videoconferències que connecten públic, artistes que tenen en cartera una proposta escènica i membres de la crítica.
En la seva primera edició, entre juny i desembre de 2020, hi ha programades més de 20 sessions amb artistes de tota mena, emergents i consagrats.
Mercè Arànega serà l'actriu que obrirà el cicle el proper dijous 18 de juny a les 18 hores. Altres artistes que participaran en la sessió són Assumpta Serna (16 de juliol), Joan Pera (23 de juliol), Llàtzer Garcia (10 de setembre), Jordi Prat i Coll (1 d'octubre), Denise Duncan (15 d'octubre), Sol Picó (22 d'octubre), Clara Peya (29 d'octubre), Mario Gas (5 de novembre) o Mar Gómez (19 de novembre), entre d'altres.

Les sessions es realitzen de forma virtual a través de l'aplicació Zoom. Cada sessió té un màxim de 50 usuaris i una durada d'entre 40 i 50 minuts que s'estructuren de la manera següent:

. Durant els primers 10-15 minuts s'ofereix un fragment provisional o assaig del muntatge (en directe o gravat) que s'està promocionant.
. A continuació, s'inicia una conversa informal entre la persona prescriptora, l'artista i la resta d'assistents que vulguin participar-hi en què es contextualitza el fragment vist en la trajectòria de la companyia, de la dramatúrgia o de la cartellera actual.
. Posteriorement, de cada trobada s'elabora un vídeo-resum d'uns 2 minuts que es penja a les xarxes de Recomana per a difondre el cicle i la producció.

 
ARTS ESCÈNIQUES
Clara Segura i Bruno Oro · TEATREZOOM

Clara Segura i Bruno Oro · TEATREZOOM

NOVA DATA: 8 DE SETEMBRE+ Info

  • Dimarts 8 de setembre a les 18:00h
  • ONLINE ZOOM
5€
3€


COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

de juny a desembre de 2020

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

ONLINE ZOOM

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: de juny a desembre de 2020

*Places limitades.
Es facilitaran les instruccions d'accés a cada sessió, de manera personalitzada, a tots els compradors. d'entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

COMPARTEIX