3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Polònia de nord a sud

Polònia de nord a sud

  • CANCEL·LAT
  • Promoviatges - Barcelona
1710€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

Itinerari:


Primer dia. Diumenge.
Punts d'origen ¿ Barcelona ¿ Gdansk

Recollida amb l'autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de facturació de Lufthansa de la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 13.40 hores per sortir en el vol LH 1815 a les 15.40 hores en direcció Gdansk (via Munic). Arribada prevista a les 20.50 hores i trasllat al Hotel Novotel Gdansk Centrum 3* o similar. La ciutat de Gdansk, situada al mar Bàltic, és una de les més belles de Polònia. Sopar i allotjament a l'hotel.


Segon dia. Dilluns.
Gdansk

Esmorzar a l'hotel. Avui realitzarem la visita guiada de la ciutat antiga de Gdansk, una de les més riques d'Europa durant el segle XVII, curosament reconstruïda respectant la seva època de glòria de la Lliga Hanseàtica després de quedar arrasada durant la Segona Guerra Mundial. Coneixerem el Palau Municipal, el Mercat Llarg, l'Església de Santa Maria, considerada l'església de maó més gran d'Europa, i la font del Neptú, símbol de la ciutat. Dina. Continuarem la visita amb el Palau d'Artus, que compta amb una magnífica façana d'estil gòtic i on trobarem un baix relleu de Hans Brandt del 1485 que representa la batalla de Sant Jordi i el drac, i una pintura mural d'Anton Möller del 1603 que il·lustra el Judici final. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.


Tercer dia. Dimarts.
Gdank ¿ Malbork ¿ Torun

Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens dirigirem a Malbork per visitar l'impressionant castell, el més gran de l'Europa medieval. Va ser fundat el 1274 per l'orde Teutònic, un del ordes militars que a l'edat mitjana van tenir una influència vital a Europa, tant en l'àmbit religiós com en el polític. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, el Castell és realment espectacular. Destaquen les muralles, la profunditat del fossat, els ponts llevadissos, les reixes, canons, magatzems, alguns patis i les escales de caragol. Dinar. Continuarem el recorregut cap a Torun, ciutat natal de Nicolau Copèrnic. Arribada a l'Hotel Copernicus 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


Quart dia. Dimecres.
Torun ¿ Varsòvia

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el matí a la visita guiada de la ciutat medieval de Torun. Coneixerem aquesta ciutat, assentada vora el riu Vístula, que llueix l'arquitectura gòtica més important de Polònia. Destaca la Plaça Major, l'Estàtua de Copèrnic, tres esglésies gòtiques, les muralles defensives i els accessos medievals a la ciutat i les runes d'un Castell dels Cavallers Teutònics, entre d'altres. Torun és també la capital del piernik, un pa/pastís d'espècies i mel. Dinar. Seguirem el nostre recorregut fins arribar a Varsovia. A la tarda visitarem el museu dels Jueus, un lloc ple de simbolisme on podrem entendre de primera mà la cultura jueva i la vida en el Getto durant la segona guerra mundial. Arribada a l'Hotel Mercure Grand 4* / Holiday Inn City Center 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.


Cinquè dia. Dijous.
Varsòvia

Esmorzar a l'hotel. Aquest matí realitzarem la visita guiada de Varsòvia, a través de la qual ens endinsarem al Parc Lazienkowski, el més important de la ciutat i on es troba el monument a Frédéric Chopin, juntament amb importants escultures i palaus. Continuarem la ruta fins al monument al Soldat Desconegut, el Palau de Cultura i Ciència, la ciutat antiga de Varsòvia amb la catedral de Sant Joan i la plaça del Mercat. Ens sorprendrà la recuperació de la ciutat vella, feta a partir dels quadres de Tintoretto, que es troben dins la muralla. Dinar. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.
Opcional: Concert de Chopin amb un dels pianistes més reconeguts de Varsòvia a la tarda. Copa d'hidromel o suc de poma i trasllats inclosos. 25 €. El mínim obligatori per poder fer aquesta activitat opcional és de quinze persones.


Sisè dia. Divendres.
Varsòvia ¿ Czestochowa ¿ Cracòvia
Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí, sortirem cap a Czestochowa, capital religiosa de Polònia i un dels centres de pelegrinatge més importants del centre d'Europa. Visitarem el monestir paulí de Jasna Góra, conegut per la veneració del papa Joan Pau II a la Verge Maria de Czestochowa, anomenada també La Madonna Negra. La fortalesa i el convent dels paulins constitueixen un dels exemples més valuosos d'arquitectura del país. Els fragments de les seves construccions més antigues i la capella de la Verge Maria daten del segle XIV i la resta dels segles XVI i XVII. La característica torre ronda els cent anys d'antiguitat. Dinar. Sortida cap a Cracòvia, una de les ciutats més sorprenents i belles d'Europa. Arribada a l'Hotel Lwowska1 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


Setè dia. Dissabte.
Cracòvia
Esmorzar a l'hotel. Aquest matí visitarem el centre històric de la ciutat. Cracòvia és una de les ciutats més grans, importants i antigues de Polònia, a més de l'antiga capital. Descobrirem el turó de Wawel, majestuós sobre el riu Vístula, en el qual es troba el Castell Reial, amb un magnífic pati renaixentista i les seves clàssiques arcades. Baixarem a la ciutat vella, on la vida gira al voltant de la plaça del Mercat, la plaça medieval més gran d'Europa. Aquí hi ha l'església de Santa Maria, un dels monuments més representatius i coneguts de la ciutat. Seguirem la visita amb la Porta de Sant Florià, que va ser la principal a la ciutat durant centenars d'anys i que guarda l'entrada a la ciutat des del nord, i la Barbacana, part més interessant que es conserva de les fortificacions medievals de Cracòvia i una de les poques construccions del seu estil que es conserven en tot Europa. Dinar. A la tarda visitarem les mines de sal de Wieliczka, encara actives i explotades des del segle XIII. La mina forma una ciutat subterrània amb les capelles i escultures que els miners han anat esculpint durant segles, amb llacs i túnels que ens sorprendran. Retorn a Cracòvia. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.


Vuitè dia. Diumenge.
Cracòvia ¿ Auschwitz ¿ Cracòvia

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el matí a conèixer el territori del camp de concentració d'extermini nazi, construït pels alemanys durant l'ocupació nazi a Polònia. Avui dia, el camp de concentració d'Auschwitz forma part del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Dinar. Retorn a Cracòvia i temps lliure. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.


Novè dia. Dilluns.
Cracòvia ¿ Zakopane ¿ Cracòvia

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí, sortirem cap a les muntanyes Pieniny, fascinants per la fabulosa gorja de Dunajec. Realitzarem un passeig en rai tradicional de fusta sobre el riu. Dinar. Continuarem el recorregut cap a Zakopane, poble situat a les muntanyes de Tatra. L'excepcional bellesa del paisatge muntanyós amb nombroses mostres d'una arquitectura en fusta única en cases, esglésies i capelles, així com la riquesa del folklore local fan de Zakopane un dels llocs amb més encant de Polònia. Recorrerem el carrer Krupówki, l'artèria principal del poble, plena de parades d'artesania. A l'hora convinguda, retorn a Cracòvia. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.


Desè dia. Dimarts.
Cracòvia ¿ Barcelona ¿ Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i poder fer les últimes compres. A l'hora convinguda, trasllat fins a l'aeroport de Cracòvia per sortir en el vol LH1367 de les 14.20 hores en direcció Barcelona (via Munic). Arribada prevista a les 19.30 hores. Recollida d'equipatges i sortida amb l'autocar cap als punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Lufthansa. Barcelona ¿ Frankfurt ¿ Gdansk, a l'anada, Cracòvia ¿ Frankfurt ¿ Barcelona, a la tornada. (Horaris definitius a la documentació del viatge).
Trasllat des de les poblacions de recollida a l'aeroport de Barcelona (consulteu punts de recollida).
Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Guia local en destí.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Dinar del primer i últim dia.
Propines serveis locals.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.
taxes 125€


Requisits:
DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX