3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Irlanda de nord a sud

Irlanda de nord a sud

  • sortida 2 d'agost
  • Promoviatges - Barcelona
2020€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Itinerari:

2 d'agost. Diumenge.
Barcelona ¿ Dublín ¿ Belfast
Presentació als taulells d'Aer Lingus de la Terminal 2B de l'aeroport de Barcelona a les 9.00 hores. Sortida en el vol directe EI563 a les 11.00 hores. Arribada prevista a Dublín a les 12.55 hores (dinar no inclòs). Trasllat a Belfast, ciutat moderna que enamora per la seva barreja d'esplendor victoriana amb estètica industrial, a més de la seva infinitat de tresors culturals. Visitarem la vista panoràmica de Belfast, ciutat que va néixer com un fort envoltat de turons sobre el riu Lagan i que des de 1920 és la capital d'Irlanda del Nord. Destaquem l'Albert Memorial Clocktower, el rellotge que va rebre el nom del marit de la reina Victòria; la Grand Opera House, amb l'opulència de les seves motllures daurades; els ornaments d'escaiola i els exquisits frescos realitzats per un artista irlandès contemporani, i el barri de la Universitat i els Jardins Botànics. Trasllat a l' Hotel Maldron Belfast City 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


3 d'agost. Dilluns.
Belfast ¿ Calçada dels Gegants ¿ Derry
Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí visitarem el nou centre interactiu Titanic Belfast, on la reconstrucció precisa i els efectes especials ens acompanyaran a través de la història del Titanic, des de la seva concepció a Belfast fins al primer famós viatge i la catastròfica tragèdia final. Després, sortirem cap a la Calçada dels Gegants, formació geològica d'origen volcànic única al món, consistent en blocs verticals hexagonals que parteixen el penya-segat i descendeixen esglaonats cap al mar. Aquest escenari està declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco i és tot un símbol de la regió. Dinar. A l'hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Derry. A la tarda farem la visita panoràmica d'aquesta ciutat emmurallada. Es tracta de l'única ciutat de l'illa d'Irlanda que conserva completes les seves antigues muralles, del segle XVII i que tenien per finalitat protegir els colons escocesos i anglesos dels atacs dels clans irlandesos. Aquestes muralles segueixen dividint catòlics i protestants. A l'hora convinguda, ens traslladarem a l'Hotell Maldron Derry 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


4 d'agost.Dimarts.
Derry ¿ Slieve Leagues ¿ Donegal ¿ Sligo
Esmorzar a l'hotel. Seguirem la nostra ruta endinsant-nos en l'accidentat paisatge del Comtat de Donegal, una de les regions més belles de tot Irlanda. Arribada a Kilcar, on podrem agafar els minibusos que ens portaran als penya-segats de Slieve League, considerats entre els més alts d'Europa. Amb 601 metres sobre l'oceà atlàntic configuren un entorn salvatge de gran bellesa. Gaudirem de la panoràmica de les muntanyes de Sligo i tota la badia de Donegal. Dinar en ruta. A la tarda, passarem a través de Killybegs i ens aturarem a Drumcliff. Aquí trobarem l'església protestant on l'avi de William Butler Yeats va ser rector durant molts anys. Continuació cap a la zona de Sligo i arribada a l'Hotel Clyton Sligo 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


5 d'agost. Dimecres.
Sligo ¿ Comtat de Galway

Esmorzar a l'hotel. Continuarem el nostre recorregut amb l'abadia de Ballintubber, del segle XIII. Aquesta abadia està associada a Sant Patrici i té el nom d'un santuari proper dedicat a ell. Coneguda com l'Abadia que mai va morir, està en ús des dels seus fonaments el 1216 a través de les repressions de Henry VIII i els atacs de Cromwell. Dinar en ruta. A l'hora convinguda, ens traslladarem a la ciutat de Galway coneguda com la Ciutat de les Tribus en honor a les catorze famílies ancestrals més cèlebres d'aquesta zona . Arribada a l'Hotel Connacht 3* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


6 d'agost. Dijous.
Comtat de Galway ¿ Connemara ¿ Galway

Esmorzar a l'hotel. Sortida a través de la inhòspita regió de Connemara, famosa per la inalterable bellesa dels seus llacs i muntanyes. Passarem pel poble de Leenane, a prop del fiord de Killary, i continuarem cap a Clifden. Continuarem el recorregut amb la visita de la magnífica abadia de Kylemore, un castell burgès reconvertit en monestir que a més va ser un internat femení fins fa molt poc. Destaquem també la seva església gòtica. Dinar. De tornada, disposarem de temps lliure amb el nostre guia per passejar per la ciutat de Galway. A l'hora convinguda, tornarem a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.


7 d'agost. Divendres.
Comtat de Galway ¿ Burren ¿ Penya-segats de Moher ¿ Comtat de Kerry

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí sortirem a través de l'estrany paisatge lunar de la regió de Burren, amb terres de pedra calcària. Arribarem als impressionants penya-segats de Moher, alçats a 203 metres sobre el nivell del mar. Gaudirem d'aquest paisatge que s'estén al llarg de cinc quilòmetres entre Hag's Head i el mirador d'O'Brien. A més de ser un impressionant paisatge natural serveix com a hàbitat a moltes espècies d'aus. Dinar en ruta. Continuarem el nostre viatge fins a arribar al Castell Bunratty i el Folk Park. El castell es va erigir el 1460 i ha sigut restaurat de tal manera que mostra, de forma divertida, la vida d'aquella època. El parc es troba al terreny del castell i recrea un típic carrer d'una vila del segle XVIII, amb exemples de cases rurals tradicionals de la regió. Seguirem cap al comtat de Kerry i ens aturarem Adare, un bonic poble conegut per les seves tradicionals cases irlandeses. Trasllat a Tralee i arribada al Hotel Manor West Hotel 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


8 d'agost. Dissabte.
Anell de Kerry ¿ Comtat de Cork

Esmorzar a l'hotel. Avui dedicarem el dia a una de les zones més belles d'Irlanda. Tots els poetes, pintors, escriptors i músics han intentat transmetre la bellesa d'aquesta àrea. Les muntanyes, les valls i els llacs es barregen en una paleta d'esplendor escènica. Farem un recorregut a través de l'accidentada costa de la península Iveragh i passarem a través de pobles com Killorglin, Caherciveen, Waterville, població on solia estiuejar Charles Chaplin, i la vila de parla irlandesa Sneem. Dinar en ruta. A la tarda, visitarem els jardins de la casa Muckross (exteriors), situats al parc nacional de Killarney. Aquests jardins són coneguts mundialment per la seva bellesa, en particular per la preciosa col·lecció de rododendres i azalees. A l'hora convinguda, ens traslladarem a la zona de Cork. Arribada a l'Hotel Oriel House 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


9 d'agost. Diumenge.
Cork ¿ Midleton ¿ Kilkenny ¿ Dublín

Esmorzar a l'hotel. Avui realitzarem una breu visita panoràmica de Cork, amb els seus bells canals, les edificacions de la Grand Parade, el South Mall i el carrer de Sant Patrici. Orgullosament en una illa enmig del riu Lee, Cork és una animada col·lecció de cafès de moda, vibrants galeries d'art, museus singulars i pubs realment meravellosos. Després, ens traslladarem a Midleton, ciutat que destil·la whisky des de principis del segle IX. A través de la visita de la destil·leria Jameson, podrem fer un salt en la història amb els seus molins, maltatge, alambins, magatzems i forns. Contemplarem l'alambí més gran del món, algun dels quals del 1795, i finalitzarem el tour amb una copa del seu whisky irlandès. Dinar. Seguirem la nostra ruta i arribarem a Kilkenny, la Ciutat de marbre. Visitarem la ciutat, una meravella medieval i moderna repleta d'arquitectura fascinant i un singular i animat món artístic. Destaquem el seu majestuós castell embolicat per enfiladisses, la bulliciosa activitat artesanal, els carrerons empedrats, els passatges secrets i els seus 1.000 anys d'història. Trasllat a Dublín i arribada a l'Hotel Jurys Inn Christchurch 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


10 d'agost. Dilluns.
Dublín ¿ Glendalough ¿ Dublín
Esmorzar a l'hotel. Començarem amb la visita guiada de la ciutat de Dublín. La història d'aquesta ciutat es remunta a l'època víking, les petjades d'aquest passat històric són encara visibles als carrerons del nucli antic. Aquesta ciutat mil·lenària pot presumir de meravelloses catedrals i esglésies, galeries d'art, museus i edificis històrics, però és sobretot coneguda per les esplèndides places georgianes i jardins públics, dels quals podrem gaudir durant tot el recorregut. Visitarem el Trinity College, fundat el 1592 per Isabel I. Aquí trobarem una antiga biblioteca amb més de vint mil manuscrits que ens sorprendran per la seva esplendor. Destaquem el famós Llibre de Kells, manuscrit del segle IX i obra dels monjos del monestir de St. Columba, a l'illa de Iona, al nord d'Escòcia. Ens sorprendrà per la seva bella ornamentació i ens servirà com a introducció als principis de l'art cristià irlandès. Visitarem també la Guiness Storehouse, un lloc on podrem degustar la mundialment famosa cervesa negra. Dinar. A l'hora convinguda, sortirem en direcció al sud a través de les meravelloses muntanyes de Wicklow per visitar el poble de Glendalough. Anirem al centre de visitants, on obtindrem informació audiovisual sobre la regió i el seu llegendari monestir construït al segle XI. També tindrem l'oportunitat de conèixer les restes arquitectòniques d'antigues esglésies medievals de la zona i una torrassa celta situada entre dos llacs espectaculars. Retorn a Dublín. Sopar i allotjament a l'hotel.
Opcional: Sopar en un pub amb espectacle de música i dansa típica irlandesa, amb trasllats inclosos, 51 €.


11 d'agost. Dimarts.
Dublín ¿ Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i poder fer les últimes compres. A l'hora convinguda, trasllat fins a l'aeroport de Dublín per sortir en el vol directe EI564 a les 18.30 hores (dinar no inclòs). Arribada a la Terminal 2 de l'aeroport de Barcelona prevista a les 22.20 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Aer Lingus Barcelona - Dublín - Barcelona, d'anada i tornada (horaris definitius a la documentació de viatge).
Pensió completa durant tot el viatge amb gerres d'aigua, cafè o te incloses al àpats.
Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Guia local en destí durant tot el viatge.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Propines als serveis locals.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Esmorzar i dinar del primer dia i dinar de l'últim.
Begudes en els àpats.
Propines als guies i conductor.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX