3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Anem a Viena: Ciutat dels Habsburg

Anem a Viena: Ciutat dels Habsburg

  • De l'11 al 13 de desembre
  • XL Viatges (Viatges Cases Singulars) - Barcelona
1150€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

ITINERARI

Divendres 11 de desembre
Vol directe a Viena. Pel matí, tour panoràmica per Viena amb recorregut Art Nouveau i Modernisme: Oot Wagner, Josef Hofmann, Adolf Loos, Jospeh Maria Olbrich...
Dinar en un restaurant local. Per la tarda, visita al Palau de Schonbrunn. Construït al segle XVII, el Palau Schönbrunn fou la gran residència d'estiu que utilitzava la família imperial. Visitarem l'interior on coneixerem els diferents esdeveniments que van tenir lloc al palau durant l'època en la que la cort gaudia al màxim del seu esplendor. Les habitacions, decorades amb un estil rococó, criden l'atenció per la seva sumptuositat, com és el cas dels salons oficials, o per la senzillesa de les habitacions que van pertànyer a Francisco José i la emperadriu Isabel. Algunes de les estances més destacades del palau són la Gran Galeria, utilitzada per celebrar els banquets imperials, el Saló Xinès Circular, utilitzat per Maria Teresa per mantenir converses privades amb el seu canceller, el Saló de l'Esmorzar, o el Saló Xinès Blau, que va veure abdicar a Carles I l'any 1918. Visita del Mercat de Nadal. Allotjament en Hotel 4*.


Dissabte 12 de desembre
Pel matí, sortida direcció Bratislava i els seus Mercats Nadalencs. Bratislava, la capital d'Eslovàquia, es troba al llarg del Danubi, entre els Alps i els Carpats a pocs kilòmetres de Viena. La ciutat té un interessant centre històric dominat per un castell, el casc antic es recorre per un laberint de carrers i places, on alternen edificis de tots els estils des del gòtic, el renaixement, el barroc, etc. La plaça principal (Hlavné námestie), i l'antiga Marktplatz, amb el mercat de Nadal, és el cor de Bratislava. També veurem l'única porta que queda de les antigues muralles, la Porta de Sant Miquel (Michalská brána), amb un sostre de coure del segle XVIII. Dinar lliure i tornada a Viena. Sopar lliure.


Diumenge 13 de desembre
Pel matí, visita a la Biblioteca Nacional Austríaca, és una de les biblioteques històriques més boniques del món. L'emperador Carles VI va encarregar la construcció d'aquesta joia arquitectònica del barroc al segle XVIII, per utilitzar-la com a biblioteca de la cort. La Sala Imperial, és la sala principal de la Biblioteca Nacional Austríaca, una estància imponent amb una longitud de més de 70 metres. En un ambient idíl·lic, envoltats de estàtues de marbre, pintures i frescos al sostre, es troben les prestatgeries de fusta de castanyer on es conserven més de 200.000 llibres impresos entre els anys 1500 i 1850. Entre tants llibres, es troba la col·lecció de 15.000 volums del Príncep Eugeni de Saboya, a més de diversos llibres procedents de biblioteques monàstiques que van ser tancades durant les reformes religioses de Josep II.
Visitarem el Palau Hopfburg i els Apartaments Imperials. Durant el recorregut es visiten 19 habitacions del que va ser durant més de 600 anys el lloc de residència dels Habsburg. Es visiten les estàncies oficials, a més de les privades, on van viure l'emperador Francesc Josep i l'emperadriu Elisabeth. Les habitacions es troben perfectament decorades i amb el mobiliari, deixant testimoni de l'esplendor de la monarquia dels Habsburg, a més de la seva història personal. Dinar en un restaurant local.
Trasllat a l'aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Viatges Cases Singulars):

Quan es rebi la confirmació, s'haurà de fer la paga i senyal de 300 € a: La Caixa ES43 2100 3291 93 2200250379 (NOMBRE, APELLIDOS-VIENA)

Una vegada s'ha realitzat l'ingrés, s'haurà d'enviar un correu electrònic amb el justificant de pagament a casessingulars@casessingulars.com

CANCEL-LACIÓ
Si en el termini de 7 dies naturals no s'ha realitzat el pagament, es cancella automàticament la reserva.

ADREÇA

Pere Serafí, 31, bajos
08012 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Inclou
· Acompanyant d'un guia de Cases Singulars
· Avions BCN-VIENA-BCN (El preu està subjecte a disponibilitat de places d'avió en el moment de fer la reserva)
· Tasses d'aeroport
· 2 nits i esmorzar en Hotel 4* en habitació doble
· Servei de bus
· Dinars i sopars especificats a l'itinerari
· Entrades i visites comentades
· Visites en castellà
· Assegurança de viatge amb cancel·lació inclosa
· Dossier informatiu i bossa de viatge


No inclou
· Maleta facturada
· City Tax
· Qualsevol servei no especificat

Suplement habitació individual: 150 €
* El preu està subjecte a disponibilitat de places d'avió en el moment de fer la reserva

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX