3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viu el solstici d'estiu a Tallin i Riga

Viu el solstici d'estiu a Tallin i Riga

  • CANCEL·LAT
  • Promoviatges - Barcelona
805€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

programa:


21 de juny. Diumenge.
Barcelona ¿ Tallin (Estònia)

Presentació als mostradors de Lufthansa de la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 8.30 hores. Sortida en el vol LH1125 a les 10.30 hores (via Frankfurt) en direcció a Tallin. Arribada prevista a les 17.20 hores (dinar no inclòs) i trasllat a l'Hotel Sokos Viru 4* o similar. Aquesta tarda tindrem la visita guiada de la ciutat de Tallin, capital d'Estònia, a través de la qual podrem apreciar una perfecta simbiosi entre les tradicions més antigues i la modernitat més actual. El seu centre històric, amb antigues muralles i estrets carrerons, està molt ben conservat i va ser declarat patrimoni cultural de la UNESCO. Visitarem les torres conegudes com ¿el llarg Herman" i la ¿grasseta Margarete", la plaça de l'ajuntament i les esglésies de Sant Olaf i Sant Nicolau. Al turó de Toompea es concentren la majoria d'edificis històrics d'interès com les Catedrals d'Alexander Nevski i de Toomkirik i el Parlament d'Estònia, entre d'altres. Sopar i allotjament a l'hotel.


22 de juny. Dilluns.
Tallin

Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem el Museu Etnogràfic a l'aire lliure Rocca al Mare. El poble-museu està format per unes 100 construccions rurals estones des del segle XVII fins a mitjans del segle XX. Aquestes construccions estan exposades en gairebé 90 hectàrees de bosc situades a la costa del Golf de Kopli. Durant la visita, coneixerem la història de la servitud, les relacions entre les persones, les creences, les tradicions folklòriques que han desaparegut i les que encara conserven, etc. Dinar. Disposarem de la resta de la tarda lliure per gaudir d'aquesta acollidora ciutat i de les seves encisadores botiguetes. Sopar en un restaurant medieval i allotjament a l'hotel.


23 de juny. Dimarts.
Tallin ¿ Parnü ¿ Sigulda ¿ Riga (Letònia)

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí per la carretera de la costa bàltica fins a Parnü, capital estival d'Estònia, on farem una petita parada. Seguirem el nostre recorregut cap al Parc Nacional de Gauja a Sigulda, conegut com la ¿Suïssa Letona". Durant aquesta visita coneixerem un dels més bells paratges de l'Europa del Nord. Dinar. Continuarem la nostra ruta i arribarem a les runes del Castell de la Ordre dels Cavallers (s. XIII), el qual estava connectat amb altres petites construccions a través de passatges subterranis. Visitarem el Castell medieval de Turaida, el més ben conservat de tota Letònia, el Museu d'Història Local de Sigulda, la cova de Gutmann i el Parc Daina, parc escultòric dedicat al folklore letó. A l'hora convinguda, ens traslladarem a Riga. Arribada a l'Hotel Roma 4* o similar. Sopar i allotjament. Aquesta nit, qui ho desitgi, podrà gaudir ja del Festival de Folklore Bàltic que té lloc a la ciutat com a celebració de l'inici del solstici d'estiu letó, ¿Ligo i Jani". Pels antics letons, la vigília de Sant Joan marcava el dia més llarg de l'any, quan la llum tant simbòlica com literal era més potent.


24 de juny. Dimecres.
Riga (celebració solstici d'estiu letó ¿Ligo i Jani")
Esmorzar a l'hotel. Començarem el dia amb la visita de la ciutat de Riga, la més gran de les capitals bàltiques, amb més d'un milió d'habitants. Coneguda com la ¿París del Nord" i situada a la vora del riu Daugava, destaca per la bellesa del seu casc antic, on podem trobar reflectits als seus edificis tots els estils arquitectònics: gòtic, renaixentista, barroc, clàssic i Art Noveau, entre d'altres. La visita ens portarà als llocs més interessants d'aquesta antiga ciutat hanseàtica, com són la Torre de l'Arsenal, el Monument a la Llibertat, la ¿Opera House", la Catedral del Domo, l'Antic Castell Medieval, els edificis dels antics gremis, el Pont dels Suecs i moltes altres edificacions reconvertides en restaurants, pubs i botigues de souvenirs. Visitarem també el barri Art Nouveau de Riga, on trobarem la més gran col·lecció d'edificis Art Nouveau del món, amb les seves característiques façanes de línies sinuoses i rica ornamentació. Dinar. A la tarda, tindrem temps lliure per poder gaudir de la festivitat, el dia preferit de Letònia. Aquest festa tradicional la celebren amb música i danses folklòriques, algunes persones llueixen vestits típics i tant homes com dones porten corones al cap. Elles acostumen a portar flors i ells branques de roure. Podreu gaudir de la fira d'artesania, on trobareu aliments, begudes, records letons i les típiques corones. Sopar i allotjament a l'hotel.


25 de juny. Dijous.
Riga ¿ Barcelona
Esmorzar a l'hotel. Aquest matí visitarem el Mercat Central de Riga, el més gran dels Països Bàltics i un dels més grans d'Europa. Inaugurat al 1930, és una imponent construcció de cinc grans naus d'estil Art Nouveau en ple centre de la ciutat. Encara avui funciona com a mercat, convertint-se així en el lloc on tradicionalment els habitants de la capital adquireixen els productes de consum diari, i on els grangers de tot el país venen la seva mercaderia. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport per sortir amb el vol LH891 de la companyia Lufthansa a les 13.50 hores (dinar no inclòs). Arribada prevista a la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 19.30 hores (via Frankfurt). Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Lufthansa. Barcelona ¿ Frankfurt ¿ Tallinn, a l'anada, Riga ¿ Frankfurt ¿ Barcelona, a la tornada. (Horaris definitius a la documentació del viatge).
Pensió completa durant tot el viatge amb aigua mineral i cafè o te inclosos als àpats.
Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Guia local en destí durant tot el viatge
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Taxes aèries 125€
Esmorzar i dinar del primer dia i dinar de l'últim.
Begudes en els àpats.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX