3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobreix l'Alta Savoia amb Chamonix

Descobreix l'Alta Savoia amb Chamonix

  • CANCEL·LAT
  • Promoviatges - Barcelona
815€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

programa:


24 de maig. Diumenge.
Punts d'origen - Pierrelatte - Annecy

Sortida a primera hora del matí dels nostres punts de recollida definits en direcció a Pierrelatte. Dinar. A l'hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Annecy, la bella i petita Venècia de Savoia i dels Alps Francesos. Arribada a l'Hotel Ibis Annecy Centre Ville 3* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.


25 de maig. Dilluns.
Annecy - Yvoire - Annecy

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Yvoire, població medieval del segle XIV situada a la riba francesa del llac Léman. Realitzarem la visita guiada d'aquest petit poble de pescadors, reconegut com un dels pobles més bells de França. Coneixerem els seus testimonis miraculosament conservats de l'edat mitjana com són l'exterior del seu castell, les portes fortificades, els merlets, etc., i gaudirem del seu cor històric amb els seus artesans, galeries, parades i terrasses que animen la població durant tot l'any. Dinar en un restaurant típic de la zona. Retorn a Annecy i visita guiada d'aquesta ciutat que pot estar orgullosa de la seva història per ser una de les ciutats més antigues dels Alps francesos. Coneixerem i ens enamorarem d'aquesta bella ciutat situada entre el llac i les muntanyes, que ha sabut preservar el patrimoni únic dels Comtes de Ginebra i de la Casa de la Seda. Destaquem el seu nucli històric, perfectament conservat, on podrem trobar meravelles com el Palau de l'Isle, que pertany al segle XII i és considerat el monument que millor representa l'origen de la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.


26 de maig. Dimarts.
Annecy - Gorges du Fier - Chambéry - Annecy

Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem les Gorges du Fier, situades molt a prop d'Annecy, al cor de la natura. Descobrirem aquest lloc únic i preservat a través d'unes passarel·les fixades a la immensa paret rocosa (recomanem portar calçat còmode i tancat). A l'hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Chambéry, antiga capital dels Ducs de Savoia i lloc de residència Imperial als Alps durant l'època Napoleònica. Dinar típic amb menú Raclette. Designada com Ciutat d'Art i Història pel ministeri de Cultura, Chambéry és una ciutat amb moltes cares esperant ser descobertes. Al llarg dels segles, la fortuna d'aquesta ciutat ha estat lligada a la Casa de Savoia, una de les més antigues famílies regnants d'Europa. Coneixerem la seva zona de vianants d'origen medieval, on trobarem nombroses mansions renaixentistes. Chambéry posseeix nombrosos edificis històrics. Destaquem la visita del Castell dels ducs de Savoia, emmarcat al primer esplendor de la ciutat. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i, a l'hora convinguda, retorn a Annecy. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.


Nota: La visita de Chambéry i el Castell serà en francès amb traducció per part dels nostres guies acompanyants.


27 de maig. Dimecres.
Annecy - Chamonix - Annecy

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora en direcció als peus del Mont Blanc, el pic més alt dels Alps, i arribada a Chamonix, bressol de l'alpinisme mundial i centre vacacional des de fa segles. Important: portar calçat esportiu i roba d'abric. Pujarem al tren cremallera per visitar la Mer de Glace (1.913 m), una de les glaceres més grans dels Alps. Arribarem a Montvers i agafarem un telecabina que ens portarà a la Gruta del Gel, excavada a la glacera (per accedir-hi és necessari passar una escala d'uns 480 esglaons). També podrem gaudir de la Galeria dels Cristaux, on trobarem una col·lecció de bellíssimes peces extretes de la serra del Mont Blanc, i del Glaciorium, un espai amb escenografia molt moderna per descobrir la història i l'evolució de la Mer de Glace. Retorn a Chamonix i dinar. A la tarda, gaudirem de temps lliure per passejar pels seus carrers amb capelles protestants, hotels de la Belle Époque i façanes Art Deco que conviuen en harmonia amb les construccions més modernes. Podrem meravellar-nos del seu prestigiós enclavament entre mítiques muntanyes. A l'hora convinguda, retorn a Annecy. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.


28 de maig. Dijous.
Annecy - Orange - Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Orange, petita ciutat romana. Orange té el seu origen en una colònia romana anomenada Arausio, que va prosperar i va arribar a convertir-se en una de les més importants de la zona. Prova d'això son la quantitat de monuments i serveis amb què comptava, com son l'Arc del Triomf i el seu antic Teatre romà, restes catalogades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar. A l'hora convinguda, retorn als nostres punts d'origen.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut.
Recollida des de diferents poblacions (consulteu punts de recollida).
Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Esmorzar en ruta del primer dia.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


Requisits:
DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX