3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Visita Salzburg i la regió dels llacs

Visita Salzburg i la regió dels llacs

  • CANCEL·LAT
  • Promoviatges - Barcelona
1035€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

programa:


28 de Maig. Dijous.
Barcelona ¿ Munic ¿ Salzburg ¿ Faistenau
Presentació als taulells de facturació de Lufthansa a la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 06.00 hores. Sortida en vol directe LH1819 en direcció Munic a les 07.55 hores. Arribada prevista a les 10.00 hores. Després de recollir l'equipatge ens dirigirem a la ciutat de Salzburg. Dinar en un restaurant al centre de la ciutat. A la tarda visitarem els jardins de Mirabell des d'on podrem admirar la ciutat barroca als peus de la fortalesa de Hohensalzburg.També visitarem la seva catedral, veurem l'exterior de la casa natal de Mozart i passejarem pel Getreidegasse, un carrer molt conegut pels seus rètols de ferro forjat. A l'hora indicada, trasllat a Faistenau. Allotjament a l'Hotel Alte Post 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


29 de Maig. Divendres.
Faistenau ¿ Palau de Hellbrun ¿ Salzburg ¿ Faistenau

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda ens desplaçarem fins al palau de Hellbrun, construït com a residència d'estiu de l'arquebisbe de Salzburg. Aquest palau d'estil barroc és molt famós pels seus ¿jocs d'aigua" d'estil manierista, que es troben amagats pel jardí i sorprenen els seus visitants. També podrem visitar el famós pavelló de vidre on es va gravar una icònica escena de ball de la pel·lícula ¿Sonrisas y Lagrimas". En acabar la visita, ens desplaçarem fins al centre de Salzburg per dinar. Tarda lliure. Visita opcional: Qui desitgi podrà visitar la Fortalesa Hohensalzbug, amb el nostre guia, on gaudirem d'unes vistes úniques sobre la ciutat. La pujada i la baixada al castell es farà amb tren cremallera i la visita amb audio-guies. Preu de la visita 15 €. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel de Faistenau. Sopar i allotjament a l'hotel.


30 de Maig. Dissabte.
Faistenau ¿ Hallstat ¿ St Wolfgang ¿ St Gilgen ¿ Faistenau

Esmorzar a l'hotel. Avui ens dirigirem cap a la regió del Salzkammergut, en concret a Hallstatt, considerat el poble més bonic d'Àustria on farem una visita guiada. Passejarem pels seus carrers empedrats, veurem la Markplatz i arribarem fins al cementiri on descobrirem perquè és un dels pobles més fotografiats del país. En acabar ens dirigirem a St. Wolfgang. Dinar en un restaurant. A la tarda descobrírem aquesta població d'estiueig a la vora del llac. Entre els seus edificis destaca la Pfarrkirche, església parroquial de la ciutat i la Gasthof im Weissen Rössl (La posada del cavallet blanc) nom d'una opereta del 1930 amb gran èxit a Brodway. De retorn a l'hotel pararem al bonic poble de St Gilgen, lloc de naixement de la mare de Mozart .Sopar i allotjament a l'hotel.


31 de Maig. Diumenge
Faistenau ¿ Niu de l'àguila ¿ Bertchesgaden ¿ Llac Konigsee ¿ Faistenau

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a la regió de Berchtesgaden, pintorescos llacs, panoràmiques muntanyes i frondosos boscos formen aquest antic espai protegit dels Alps bavaresos. En arribar ens dirigirem a la petita localitat Obersalzberg, on començarem l'ascens al Niu de l'àguila a través d'una carretera sinuosa, l'últim tram d'ascens el farem amb un ascensor, original del 1939, que es troba a l'interior de la muntanya. Situat a 1800 metres d'altura el Niu de l'àguila ofereix unes vistes úniques sobre Bertschgaden. L'edificació que trobem al cim és original de la Segona Guerra Mundial i va ser construïda com a lloc de descans per Hitler. En finalitzar la visita ens desplaçarem al poble de Berchtesgaden per dinar. A la tarda, visitarem el llac de Konigsse on agafarem un vaixell que ens permetrà contemplar l'esplendor d'aquest llac i la seva vall. Assentada a la riba hi trobem l'església de Sant Bartolomeu, de façana blanca i cúpules vermelles, que data del segle XII. A l'hora convinguda retorn a Faistenau. Sopar i allotjament a l'hotel.


1 de juny. Dilluns
Faistenau ¿ Herrenchiemsee ¿ Munic ¿ Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Aquest mati visitarem el Palau de Herrenchiemsee situat en una petita illa del llac Chiemsee. El palau és una rèplica del Palau de Versalles ordenada per Lluis II de Baviera, el rei boig, qui va quedar meravellat del palau original durant la seva primera visita. La façana principal i l'estanc nord són més ostentoses que els espais equivalents de Versalles. En el seu interior trobarem elements de decoració de porcellana i tèxtil que es caracteritzen per la seva excel·lent qualitat. Dinar en un restaurant. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Munic per sortir amb el vol directe LH1818 de les 19.20 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 21.20 hores. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Lufthansa. Barcelona ¿ Munic ¿ Barcelona. (Horaris definitius a la documentació del viatge).
Pensió completa durant tot el viatge.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Guia local a les ciutats.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Begudes en els àpats.
Propines serveis locals.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX