3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Flam

Flam

  • Del 22 al 24 de novembre
  • Teatre Lliure de Gràcia - Barcelona
23€
-15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ BLACK FRIDAY*:

12€ per totes les funcions introduïnt el codi: LLIURE3CBLACK

*El descompte estarà actiu del 25/11 a l'1/12 (inclòs)
*Promoció limitiada a les primeres 100 entrades

***

Rialles i sanglots és el que us trobareu en el darrer espectacle d'un dramaturg que s'ha acostumat a treballar sense actors ni actrius però que, aquest cop, en necessitarà tant de tristos com d'alegres.

Tot va començar amb una conversa. Dues actrius acusaven Roger Bernat, ànima de la companyia FFF i autor d'un seguit de peces que no concedeixen el protagonisme ni a actors ni a actrius sinó al mateix públic, de fer un teatre fred i sense emocions. Consideraven que, tant els espectadors i espectadores com els intèrprets, no només necessiten trobar emoció en el fet teatral, sinó que en depenen. D'aquí que Bernat decidís crear un muntatge fet únicament d'aquest material: d'emocions, o més exactament d'emocions trobades (com els ready made de Marcel Duchamp), que no s'haguessin de buscar mitjançant una història o uns personatges, sinó que passés exactament el contrari: que la història, si de cas, es busqués com a resultat secundari d'un efecte. La proposta escènica de Flam pren la forma d'una partitura "exclamativa", on, sense cap justificació i sense un context moral que ho aprovi o desaprovi, uns professionals de l'emoció, actors i actrius, ploren i riuen, com si fóssim davant d'una d'aquelles obres del videoartista Bill Viola on un grup de personatges expressen una simfonia d'emocions a càmera lenta.

No és gens estrany que FFF hagi decidit aquesta vegada posar la tecnologia teatral de les emocions en el seu punt de mira, perquè l'evolució del riure i el plor en les arts en general i en les arts escèniques en particular diu molt sobre la història d'una humanitat que ho ha convertit tot en dispositiu consensual: des del culte al patiment propi del cristianisme fins a la idealització de la figura del pallasso; des del turning point afectiu del somni d'indignació i emancipació fins a un temps, l'actual, en què també la política del màrqueting i el màrqueting de la política es recolzen en les emocions.

FITXA TÈCNICA

AutoriaRoberto Fratini
DireccióRoger Bernat
IdiomaCatalà
Intèrprets:Marta Borràs / Antoni Mas / Adrià Ardila / Hodei Arrastoa / Alba Duño / Alba Aloy / Mireia Lorente-Picó / Jose Luis Oliver / Eva Ortega

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Nous formats

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

ADREÇA

Carrer de montseny, 47
08006 - Barcelona

Teatre Lliure de Gràcia
Carrer de montseny, 47, 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 22 al 24 de novembre

Horari: Consulta les sessions

Horari Taquilles:
feiners de 18h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius de 16h a 18h

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX