3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Càsting Giulietta

Càsting Giulietta

  • Del 27 de setembre al 13 d'octubre
  • Teatre Lliure de Gràcia - Barcelona
23€
15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

En aquest muntatge de teatre comunitari un grup de dones de més de vuitanta anys ens parlaran sobre l'amor i la soledat a partir de l'experiència i la memòria. Es busca una Julieta emancipada de tot mite que ofereixi la seva visió de l'amor.

Utilitzem la mentida del teatre per explicar, si és que això és possible, una de les veritats humanes fins ara poc qüestionades: l'amor. Complementem aquesta veritat amb el testimoni de dones que, mitjançant les seves experiències viscudes, construiran i destruiran mites al voltant d'aquesta necessitat afectiva que ens mou a tots. Es tracta de posar en joc sobre l'escenari la definició d'amor que habita en el nostre imaginari col·lectiu i que condiciona la manera que tenim d'entendre i posar en pràctica les nostres relacions. En aquest sentit, la història de Romeu i Julieta escrita per William Shakespeare és el punt de partida amb el qual les dones debatran a favor i en contra d'aquest amor romàntic. L'espectacle documenta en primera persona l'existència d'una mentalitat social que modela els nostres afectes i la nostra companyia, especialment la de les dones. I per contra, també ens mostra què entenem per amor des de l'experiència, i per tant, des de la vida, davant la ficció provinent de la literatura o el cinema.

Juan Carlos Martel Bayod treballa per fer un teatre amb contingut social on siguin representades totes les capes i col·lectius. Amb aquest projecte teatral vol mostrar tota la cruesa que, tan sovint, forma part de la mateixa bellesa i retornar el fet escènic a la societat que l'ha fet néixer, fent-la participar en el procés de creació. Aquest és el segon muntatge que segueix aquesta línia ideològica després de Sis personatges ¿ Homenatge a Tomás Giner (2018). Martel Bayod també ha dirigit altres muntatges com ara L'inframon, Joc de miralls o Una Ilíada. Des del febrer d'aquest mateix any, és el nou director del Teatre Lliure de Barcelona.

Una coproducció del Teatre Lliure i el Grec Festival de Barcelona.

Amb la col·laboració de la Fundació Amics de la Gent Gran, La Fundació Privada Avismón Catalunya, el Teatre de L'Artesà del Prat de Llobregat i el Teatro della Pergola / Teatro Nazionale della Toscana.

FITXA TÈCNICA

AutoriaMarc Artigau
DireccióJuan Carlos Martel Bayod
Durada80 min.
IdiomaCatalà, castellà i italià
Intèrprets:Rosó Amades / Genoveva Garriga / Isabel Linares / Maria Dolores López / Clara Manyós / Àurea Màrquez / Mariona Mayolas / Alícia Pueyo / Maria Salvador / Paquita Soler

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català, castellà i italià

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

ADREÇA

Carrer de montseny, 47
08006 - Barcelona

Teatre Lliure de Gràcia
Carrer de montseny, 47, 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 27 de setembre al 13 d'octubre

Horari:
De dimecres a dissabte a les 20h i diumenges a les 18h

Horari Taquilles:
feiners de 18h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius de 16h a 18h

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX