3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pack Brams i Bars (total 4 cds)
CD

Pack Brams i Bars (total 4 cds)

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

- Brams, al Liceu

Brams al Liceu és el seu disc en directe. Amb nous membres a la banda i cal reconèixer que aconsegueix un directe espectacular i impecable, molt superior al que ens té normalment acostumats. En aquest treball incorporen a més cançons inèdites com l'antipolicial Sant Jordi 1985 o La Pesta Blava, cançó expressament dedicada al Lizondo, mort aquell mateix any 1997 i que els va fer guanyar-se l'odi blaver a València. Només esmentar la sublim presència del Pau Riba al tema Inici de Càstig al Fetge amb que conclouen aquest concert enregistrat a l¿Hospitalet.

- Brams, Cal Seuir lluitant

A Cal Seguir Lluitant, la banda marca el seu estil musical característic. Es doncs aquest el disc de la seva consolidació i, especialment gràcies a la impressionant cançó del Sergi Valero "Vull per demà en pro d'una terra lliure i verda". Altres cançons claus són El dia dels Innocents, parodia de com els poders fàctics espanyols muntaren la operació 23 de febrer per tal de mantenir l'unitat de la Península o Massana.

- Bars, Tho dire mil vegades

T'ho diré mil vegades" que el grup català Bars van publicar l'any 1994,  es va possar en marxa l'any 1987 si be no va ser fins dos anys més tard que grabarien el seu primer LP amb el nom del grup per títul ¿Bars".

- Bars, Mentre dormies

Un CD amb 13 cançons del 1998 que defineixen el significat últim del grup. "Sentir l'aire", "L'ombra" o "Deixo anar" són tan sóls tres exemples del rock català reivindicatiu que manifesten mitjançant la seva música.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX