COMPARTEIX

Després de dos anys esperant, torna el concert de Nadal del TRESC! La trobada més especial de l’any en la qual gaudim de la música i l’esperit nadalenc amb tots els socis i sòcies del TRESC! 
 
Enguany et presentem el concert de la Clarence Bekker Band, una coproducció amb la recentment estrenada Sala Jamboree 3 de Barcelona. El concert tindrà lloc el divendres 23 de desembre, la data perfecte per donar el tret de sortida a les festes nadalenques!
 
Clarence Bekker és una d'aquelles veus amb tanta personalitat que arriba a l'ànima en qüestió de segons. Una de les figures del soul, funk i r'n'b dels nostres temps que aconsegueix que desaparegui la nostàlgia de grans figures com: James Brown, Billy Hollidays, Prince, Michel Jackson, o Whitney Houston, qui han sigut les seves influències directes. Amb la seva banda, formada el 2016, et portarà un show potent i ple d'energia que t'il·lusionarà pel Jazz com la primera vegada que el vas sentir. Ho farà en el que és un concert especial de Nadal realitzant un repàs de grans temes de gòspel i una revisió de clàssics nadalencs.
 
Clarence Bekker va ser membre de l'exitosa banda Swinging Soul Machine, del col·lectiu de World Music 08001, i ha sigut la veu del projecte viral ‘Playing For a Change’. La seva carrera va explotar amb la seva versió de 'Stand by Me' que acumula més 75 milions de reproduccions a les xarxes.
 
 
 
A més, no només comptarem amb la privilegiada veu de Clarence Bekker, també hi seran presents, els cantants Alba Pérez i Alex Dee. Acompanyats de Arecio Smith als teclats, Francisco Guisat ‘Rubio’ a la guitarra, Charlie Coves al baix i i Dani Katena a la bateria. Tot plegat a la nova sala Jamboree 3, una extensió de la ja mítica sala de concerts de Jazz de Barcelona.
 
Després de gaudir del musical ‘Broadway a Capella’ del 2019 o del concert de ‘The Sey Sisters’ el 2018, no et pots perdre aquesta gran cita després de dos anys d'absència. En aquesta edició acompanya’ns a descobrir els ritmes de la Clarence Bekker Band i participa en la gran festa de Nadal dedicada a tots els socis i sòcies del TRESC! 
 
Per tal que tothom pugui participar en aquesta cita tan especial, el concert de Nadal 2022 tindrà lloc en dues sessions, a les 19.00 i a les 20.30 h. Tria el teu horari preferent i aprofita el -30% de descompte del qual disposes per formar part del TRESC i vine a celebrar el Nadal amb tots i totes nosaltres! T’esperem el divendres 23 de desembre a la sala Jamboree 3 de Barcelona! 
 
 

 

 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES