COMPARTEIX

Notícies
20 DE NOVEMBRE DEL 2020 per Laura Ramírez

Sí, ho has sentit bé, torna el Sant Jordi de Nadal del TRESC! Malgrat la situació que estem vivint, aquest any podràs tornar a gaudir de l’esdeveniment literari més important del Nadal, que torna d’una forma molt especial. No ho veus clar? Et responem a les 12 preguntes clau del Sant Jordi de Nadal:

 

1
 
Quan has dit que serà això? T’ho posem fàcil: el 12 del 12!
2
Però on es farà? Aquest ha estat l’any de les propostes online i el nostre Sant Jordi de Nadal no podia ser menys… de moment ja t’ho pots apuntar, a santjordidenadal.cat és on passarà tota la màgia!
 
3
I què hi trobaré? Tots els teus autors i autores preferits, aquells a qui has acollit a casa i a través de les seves obres t’han acompanyat durant aquest any tan singular! Però no siguis impacient, poc a poc anirem desvelant totes les novetats.
 
4
Llavors només hi haurà autors...? I tant que no! Al Sant Jordi de Nadal hi trobaràs tot allò que envolta el fet lector, des d’autors a il·lustradors, passant per traductors, editors i llibreters.
 
5
I pels més petits de la casa? I tant, hi haurà propostes per tota la família per gaudir d’un cap de setmana ple de literatura.
 
6
Però jo vull comprar els llibres… Cap problema! Et portem una selecció de llibreries on podràs comprar els llibres de totes les activitats!
 
7
I si vull que me’l signin els autors? A través d’Abacus podràs reservar el teu llibre signat i anar-lo a buscar a l’establiment que seleccionis.
 
8
Què passarà amb aquelles paradetes que hi posàveu fora? Doncs que les tindrem igualment i amb descomptes especials perquè puguis fer totes les compres de Nadal!
 
9
Com sabré a quina hora veure la meva activitat preferida? Estigues atent a la programació i als horaris per tal que et puguis fer el teu horari literari a mida.
 
10
I si el dia 12 no em puc connectar? No pateixis, els continguts estaran disponibles les següents setmanes per tal que no et perdis res.
 
11
He de ser soci del TRESC per accedir a tots els continguts? Si ets soci hauràs d’entrar amb el teu usuari i contrasenya i sinó només t’hauràs de registrar amb el teu correu electrònic de manera gratuïta. Així de fàcil.
12
Quines ganes! Quan en tindrem més informació? Estigues atent als canals del TRESC i poc a poc anirem desvelant totes les sorpreses!

 

Tota la informació la trobaràs a santjordidenadal.cat!


per  Laura Ramírez

ÚLTIMS ARTICLES