COMPARTEIX

Recomanacions
9 D’ABRIL DEL 2020 per TRESC

La cuina ha esdevingut una de les activitats més populars durant el confinament. Ja no hi ha excusa per no provar de fer aquella recepta que requereix la paciència i estona que no tenim mai, o per cuinar els plats habituals amb més cura i elaboració. Avui et portem un recull de trucs, consells i idees perquè el teu confinament sigui per sucar-hi pa! ;)

 Aprèn noves receptes amb els millors cuiners del país!

Aprèn noves receptes amb els millors cuiners del país!

Molts xefs reconeguts i cuiners de restaurants de tot el país s’han animat a compartir les seves receptes a les xarxes. En aquest article trobaràs un recull de perfils que donen trucs i consells per millorar els plats o idees per innovar en els teus menús.

 Organitza els àpats i fuig dels processats!

Organitza els àpats i fuig dels processats!

Durant aquests dies de confinament haurem de cuinar molt i potser no hi estem gaire acostumats... Ha arribat l'hora d'organitzar-se i menjar saludable! La revista 'Ets el que menges' ens explica com fer-ho i engega la campanya #ConfinatsSenseProcessats.

 8 receptes d'aprofitament

8 receptes d'aprofitament

Catalunya Cuina t'explica receptes i consells per aprofitar, organitzar, treure més partit dels ingredients i no caure en el malbaratament alimentari! Sopa de ceba, trinxat de carn d'olla, frittata de pasta i verdura, coradella tradicional, semifred de torró de Xixona, croquetes de carn d'olla, canelons de col i crestes de gula, gambes i xampinyons!

 Receptes fàcils per cuinar en família!

Receptes fàcils per cuinar en família!

A qui no li agradava cuinar de petit? Sentir-se un xef ajudant als fogons; aquelles tardes on es feien galetes, pastes i pastissos... Amb les mans plenes de massa dolça o de xocolata tot es veu molt millor i el temps passa volant, sobretot quan s'és menut! Descobreix-les! 

 Receptes afrodisíaques per no separar-se durant el confinament!

Receptes afrodisíaques per no separar-se durant el confinament!

La revista Cuina et proposa un grapat de receptes perquè aquests dies us tireu els trastos i no els mobles! ;) Maduixes amb xocolata, ostres amb cervesa Guinness, arròs negre de l'Empordà, assortiment de bombons, Brownie, còctel Deserted Island o una semiesfera de gerds i fruita de la passió! Descobreix-les! 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES