COMPARTEIX

Notícies
3 D’OCTUBRE DEL 2019 per Irene San Martín

És la recta final del 2019 i el món de les sèries no s’atura, sinó que sempre ve carregat de novetats!  Si encara no estàs al dia de les sèries que s’estrenaran en els mesos vinents, et convé llegir aquesta selecció exclusiva del TRESC amb les sèries més esperades del que queda d’any. No voldràs ser l’únic que se les perdi oi?

Comencem!!

 Batwoman

Batwoman

‘Batwoman’ és una ficció escrita per Caroline Dries (‘Vampire Diaries’) i produïda per Warner Bros juntament amb Berlanti Productions per a The CW. La sèrie se centra en el personatge de Kate Kane, una dona lluitadora amb passió per la justícia social i talent per dir el que pensa, que salta als carrers de la ciutat de Gotham com a Batwoman. Tot això passa en ser expulsada del West Point per negar-se a mentir sobre la seva homosexualitat. Armada de valor i coratge, Kate (Batwoman) lluita contra el crim de la ciutat que desitja desesperadament un salvador, però haurà de superar les seves pors abans de ser el símbol de l'esperança de Gotham.

Data d’estrena: 6 d’octubre de 2019

CW

Drama, Acció

 Vida Perfecta

Vida Perfecta

‘Vida perfecta’ és una sèrie que narra la història de tres dones que estan travessant una crisi vital por diverses raons, cadascuna té un motiu totalment diferent. La vida que han planejat no té perquè ser així, així que han de deixar-se portar. Les tres dones riuen, ploren, s'equivoquen i aprenen de les seves eleccions errònies o encertades. Aquest drama és una sèrie creada per Leticia Dolera, que compta amb l'ajuda en guió de Manuel Burque. A més, Dolera dirigeix al costat d’altres directores. La sèrie ha triomfat abans d'estrenar-se a l'última edició de Canneseries on va ser reconeguda com a millor sèrie i va rebre un premi especial d'interpretació per al treball del trio protagonista femení: Celia Freijeiro, Aixa Villagrán i la mateixa Dolera.

Data d’estrena: 18 d’octubre de 2019

Movistar+

Comèdia, Drama

 Watchmen

Watchmen

‘Watchmen’ és una extensió de la història original gràfica creada per Alan Moore i Dave Gibbons dirigida per Damon Lindelorf. La ficció està ambientada durant la Guerra Freda que, situada entre la dècada dels 40 i els 80, va ser un enfrontament econòmic, social, militar, informatiu i científic que es va iniciar després de la fi de la Segona Guerra Mundial entre el bloc Occidental i el bloc de l'Est, liderats pels Estats Units i per Unió Soviètica, respectivament. No obstant això, se situa en un univers alternatiu on existeixen els superherois i aquests han estat il·legalitzats. Un grup de superherois anomenats ‘Watchmen’, són enmig d'una investigació centrada en l'assassinat d'un integrant del seu equip, topant-se amb una conspiració que posarà en perill les seves vides i les dels altres.

Data d’estrena: 20 d’octubre de 2019

HBO

Aventura, Ciència ficció, Acció

 The Morning Show

The Morning Show

Apple també es llença aquesta tardor a competir a la guerra de l’‘streaming’ i una de les seves sèries més esperades serà ‘The Morning Show’, protagonitzada ni més ni menys que per Reese Witherspoon, Jennifer Aniston i Steve Carell. Ens explicarà les guerres que succeeixen rere de les càmeres dels programes matinals de televisió ianquis. Mitch Kessler és acomiadat després d'un escàndol sexual i Alex, la seva parella des de fa més de 15 anys, lluita per mantenir el seu treball en una important redacció mentre la seva rivalitat amb Bradley Jackson, una aspirant al seu lloc, creix per moments. ‘The Morning Show’ segueix la complexitat dels mitjans de comunicació i la televisió matutina, on les principals cadenes i els seus ‘shows’ tenen una disputa oberta i ferma per aconseguir la millor audiència.

Data d’estrena: 1 de novembre de 2019

Apple+

Comèdia dramàtica

 See

See

‘See’ és un drama dirigit per Steven Knight i Francis Lawrence ambientat en un futur distòpic en què els humans han perdut un dels sentits més importants: la vista. Ara, les persones intenten adaptar-se a un nou món amb altres formes d'interacció i construcció social, però també de caça i supervivència. No obstant això, tot el que coneixen es posa a prova amb el naixement de dos bessons que doten del que és un mite per a ells: la vista. Els pares dels nadons s'enfronten a una nova amenaça: la malvada reina que creu que els nadons són un perill per a la Terra.

Data d’estrena: 1 de novembre de 2019

Apple TV+

Drama, Ciència ficció

 His Dark Materials (La Materia Oscura)

His Dark Materials (La Materia Oscura)

Aquesta adaptació de la trilogia de novel·les de Philip Pullman segueix la història de Lyra Benacqua, una nena òrfena que té l'objectiu de trobar a un vell amic que va ser segrestat. Al llarg del seu viatge, descobreix diversos universos màgics i criatures fantàstiques com bruixes i óssos polars blindats. Tot aquest món de fantasia tracta un fenomen major així com una conspiració relacionada amb nens robats. D'aquesta manera, s'entrellacen temàtiques relacionades amb la màgia, la teologia i la ciència. L'encarregat d'adaptar les novel·les en la petita pantalla es Jack Thorne (‘Skins’, ‘Shameless’), mentre que Tom Hooper (‘El discurso del Rey’) porta el comandament de la direcció. Està protagonitzada per Dafne Keen (Logan), i entre el seu repartiment també destaca Lin-Manuel Miranda (‘Mary Poppins Returns’).

Data d’estrena: 4 de novembre de 2019

HBO

Drama, Fantasia

 The Mandalorian

The Mandalorian

Les històries creades per George Lucas a ‘Star Wars’ s'estenen en aquesta adaptació televisiva que té com a director a Jon Favreau i com a principals productors a Lucasfilm i Disney. L'univers espacial s'embarca en una nova aventura en aquesta ficció d'acció real que narra noves històries a la famosa galàxia. Els esdeveniments de la sèrie tindran lloc tres anys després de la batalla d'Endor, de manera que se situarà entre ‘El retorn del Jedi’ i ‘El despertar de la força’. El projecte és un dels primers originals de Disney per la seva emissió en la seva pròpia plataforma d’'streaming' (Disney+).

Data d’estrena: 12 de novembre de 2019

Disney+

Aventura, Ciència ficció


per  Irene San Martín

ÚLTIMS ARTICLES