COMPARTEIX

L'arribada de l'estiu ha anat acompanyada d'un grapat d'activitats culturals que han suscitat l'interès de molts socis i sòcies. I nosaltres no faltem a la cita setmanal del nostre magazine, en què agrupem les diferents ressenyes de tots els que heu participat a les activitats que hem organitzat. A més, què hi ha millor que la vostra veu per tenir una referència de com han anat les activitats? Per poder opinar, però, primer cal fer acte de presència! Seria un pecat quedar-se a casa amb el bon temps que fa, no creieu? T'animem a sortir i a compartir la cultura com ho han fet les sòcies i socis que llegireu a continuació. Som-hi!

Un dels plats forts de la nostra programació són les preestrenes de cinema. I aquesta semana n'hem tingut un munt! Comencem per 'Casi 40', la comèdia espanyola que va presentar en directe David Trueba, el seu director, amb la companyia dels seus dos protagonistes, Lucía Jiménez i Fernando Ramallo. La Marta hi va ser:

 

 

El Cinema Aribau Club també vam gaudir d'una altra preestrena espanyola, en aquest cas es tractava d'una comèdia que parla d'un d'aquests caps que creuen estar per sobre del bé i del malL'Eva Mª n'ha deixat un comentari curt, però clar

 

Per tancar el recull de la nostra setmana cinematogràfica, ens fixem en una de les pel·lícules que més expectació ha generat a nivell global i que hem pogut gaudir com a preestrena TR3SC. Un d'aquells llargmetratges catalogats en un dels gèneres de moda: el terror psicològic. Es tracta d''Hereditary'. En Francesc ens ho explica:

 

Del cinema, passem a les arts escèniques. Abans de la inauguració del Festival Grec, va tornar a la cartellera una de les obres imprescindibles del festival, per si encara no heu tingut l'ocasió de veure-la, 'Bodas de Sangre'.  

Aquesta setmana també s'ha estrenat 'Audiència i vernissatge', la primera obra dirigida per Pere Arquillué, que es pot veure dins del festival Grec i que està tenint molt bones crítiques dels socis que ja l'han pogut veure. 

El dimecres 20 de juny va tenir lloc al Museu de la Xocolata un club de lectura sobre una novel·la de Mercè Rodoreda, 'La mort i la primavera'. Una trobada literària de la mà de Maria Bohigas que ens va endinsar en l'univers de la novel·la pòstuma de l'autora i que va encantar a tots els que hi vareu anar, sinó pregunteu-ho a la Marta.

Pel que fa al nostre aparador musical, el dimarts 26, el Museu MEAM va ser testimoni de la darrera protagonista del cicle Més que Música, una de les activitats marca de la casa. A més de conversar amb ella, la jove cantant argentina va deixar a més d'un amb la boca oberta cantant alguns dels seus temes en acústic.

 

Aquest dilluns va coincidir amb el vuitè any de la mort de Michael Jackson. Darrerament hem pogut comptar amb avantatges TR3SC per a espectacles que reten homenatge al rei del pop. La Silvia en va fer ressò:

 

Què tal va anar la Revetlla de Sant Joan? Diferents socis van optar per aprofitar algunes de les propostes que us vam oferir per gaudir de la nit més curta de l'any. La Maria Teresa, per exemple, va assistir al Mítics Festival i diu que ha estat la millor Revetlla de la seva vida!

Per acabar, us deixem un comentari sobre un dels noms que cada vegada que actua a la Sala Jamboree, enamora. Clarence Bekker, protagonista a la sala durant el mes de juny, va agradar tant a la l'Elisenda que va voler comprar el seu CD, però se'n va oblidar! Tranquil·la que també és un dels protagonistes del Más i Más Festival.

Ja ho saps: prohibit quedar-se a casa! I tu, has fet alguna de les activitats que et proposa el club i vols compartir la teva experiència? No t’oblidis de deixar el teu comentari al web!

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES