COMPARTEIX

Una setmana més, compartim amb tu algunes de les opinions més destacades de les activitats culturals exclusives TR3SC. Ens agrada que ens deixis comentaris al web sobre allò que vas a veure amb el teu club de cultura per excel·lència i que puguis sortir i descobrir noves experiències culturals amb el carnet TR3SC a la butxaca. Aquí et deixem algunes de les opinions que hem rebut els últims dies  de les activitats que heu pogut fer amb el TR3SC: 

Aquests últims dies hem viscut amb gran intensitat una de les activitats estrella del TR3SC: el Més que música. Hem pogut conèixer de ben a prop, conversar i escoltar un tast de la música en acústic d'ElefantesSara Pi i Ferran Palau al Museu MEAM.

Elefantes ens va presentar la seva nova obra, 'La primera luz del día', en una trobada íntima i propera, al bonic espai del museu MEAM:

 

Dimarts va arribar el torn de Sara Pi, que va presentar el seu nou single L.O.V.E:

 

I, per tancar la setmana musical TR3SC, varem poder conversar amb Ferran Palau i gaudir d'un petit tast del seu nou disc 'Blanc'. 

 

La nostra curiositat literària va quedar satisfeta amb una activitat molt especial en què la literatura i els vins s'han fusionat en una trobada per conèixer una de les obres de més èxit del panorama actual: 'La força d'un destí'. Acompanyats del seu autor, Martí Gironell, hem pogut conèixer la història de Jean Leon que ha inspirat la seva novel·la, mentre descobríem alguns dels seus vins en un tast dirigit per Mireia Torres.

 

Abans d'acabar aquest repàs, no podem passar per alt el cinema: hem pogut gaudir d'una setmana d'allò més cinematogràfica amb 4 preestrenes. 

D'una banda, la preestrena de Marguerite Duras. Paris, 1944, una pel·lícula que, més que ser un retrat de l’escriptora francesa, esdevé un gran testimoni sobre el conflicte moral i polític de la justícia en una època de vencedors i vençuts.

 

 

També hem pogut veure la comèdia francesa 'Normandía al desundo' sobre un poble en plena crisi ramadera que haurà d'enfrontar-se a una difícil decisió per poder sobreviure: un famós fotògraf de nus en massa, els oferirà de despullar-se per cridar l'atenció. S'atreviran a despullar-se per salvar el seu propi poble?

I, per als més petits de la família TR3SC, hem pogut veure abans que ningú els films 'Colmillo Blanco' i 'Beyond, beyond', sobre aquest últim els qui l'heu vist n'heu destacat la seva vessant emotiva i divertida per a petits i grans:

I, finalment, hem tancat la setmana amb la preestrena de 'Colmillo blanco', una pel·lícula delicada i entranyable sobre la història d'un gos llop. 

Ho deixem aquí però tanquem aquest resum de la "Setmana TR3SC" amb un tast d'algunes de les imatges del que hem pogut viure aquesta setmana: 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES