COMPARTEIX

Encarem la recta final del curs amb un munt d'espectacles i activitats exclusives per als socis del TR3SC! Abans, però, és el moment de recuperar alguns dels vostres comentaris sobre les propostes culturals més destacades de la setmana. L’objectiu? Intercanviar opinions i fer difusió de les millors pel·lícules, concerts, obres de teatre o esdeveniments a través de les valoracions que n’heu fet tots i totes. I recorda: si vols que el teu comentari aparegui en aquesta secció, no t’oblidis de fer-nos arribar les teves opinions a través del nostre web!

Feia temps que esperàvem l’estrena de ‘Las estrellas de cine no mueren en Liverpool’, una de les produccions britàniques que més expectatives ha generat per la seva trama, elenc i ambientació. El dijous 10 de maig, els socis del TR3SC van poder-la veure en primícia i de franc! Inspirada en fets reals, el film versa sobre l’affaire de la guanyadora de l’Oscar Gloria Grahame amb l’actor britànic Peter Turner. Ens ho explica la Montserrat:

I continuem amb bio-pics de dives de l’escena, perquè la preestrena de ‘Maria by Callas’ també va ser tot un èxit. Més d’un soci/a va sortir del Renoir Floridablanca amb ganes de continuar la festa al Liceu!

Del cinema saltem a la literatura. El dia 8 de maig vam endinsar-nos en el món dels perfums guiats per Núria Pradas, autora de ‘L’aroma del temps, i pel perfumista Ramon Monegal. Com el protagonista de la novel·la, que marxa a París als onze anys en temps de la Gran Guerra, vam poder descobrir els secrets que s’amaguen dins dels alambins i flascons de vidre de tot bon perfumista. Segons la Mercè, no podríem haver trobat un lloc millor per parlar del llibre!

Com bé apunta la Mercè, l’ambient pot ser determinant perquè una bona xerrada o un bon concert es converteixin en una experiència inoblidable. Si has vingut a alguna trobada del Més que Música, segur que saps a què ens referim. En la darrera sessió vam ser a la Badabadoc amb Pol Fuentes, que ens va parlar del seu últim disc, ‘Embranzida’, i ens en va interpretar alguns temes en acústic. En tres paraules? Música, cervesa i bona conversa. En una?

Aquesta setmana no només hem conversat sobre música; també hem cantat i ballat a ritme de swing i rock’n’roll amb The Monkey Men. Encara no els coneixes? Segur que quan hagis escoltat alguns dels seus temes, pensaràs com en David!

Acabem la revisió setmanal amb dues activitats del TR3SC que uneixen el bo i millor de la gastronomia amb la cultura. En el darrer Vis à Vis vam tenir amb nosaltres a Rosa Maria Calaf, un dels grans noms del periodisme del nostre país. Des de la seva dilatada com a corresponsal, i amb una copa de Clos Dominic a la mà, Calaf va compartir amb nosaltres reflexions que només algú la seva trajectòria podria fer amb tant d’encert.

I finalment, després de moltes setmanes d’espera, va arribar el dia del Passeig entre vins i formatges catalans! Socis i sòcies de totes les edats van passar un matí de primavera rodó en una de les edicions més solidàries d’aquesta activitat de celebració dels 12 anys del TR3SC. A més de tastar 10 vins i 10 formatges, van poder col·laborar amb el Banc dels Aliments. Hi vas assistir i en vols tenir un record? Tens curiositat per saber com va anar? Et deixem algunes de les millors imatges del Passeig! 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES