Conversa reposada, trobada distesa, ganes de conèixer personatges del món de la cultura. El Vis à Vis va tornar i vam tenir el plaer de conversar amb l’escriptora Care Santos, el metge i investigador Manel Esteller i la cantant Marina Rossell, el nou director de Televisió de Catalunya, Vicent Sanchis, el periodista Vicenç Villatoro i el polifacètic fotògraf Joan Foncuberta, l'actriu Montse Guallar i l'actor i director de renom Josep Maria Pou. Una tertúlia a quatre bandes entre el convidat, el tast de vins d'un celler de la DO Penedès, acompanyats d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic, l'exclusivitat de l'espai del Museu MEAM i, per descomptat, el soci del TR3SC, gràcies a la complicitat d'Ibercaja.
#VisàVis amb Care Santos i el celler Sumarroca
Una tertúlia amb Care Santos, la reconeguda escriptora catalana amb una llarga i premiada trajectòria literària, guardons dels quals destaquem els Gran Angular, Ramon Muntaner, i Protagonista Jove amb algunes de les seves moltes novel·les dirigides als lectors joves. En l'àmbit de la novel·la per a adults, el 2014 va guanyar el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb Desig de xocolata, i el 2017 ha estat guardonada amb el Premi Nadal de novel·la per Media vida. Algunes de les seves obres s’han portat a la gran pantalla i col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació.
Ens va acompanyar el celler Sumarroca, un celler del Penedès amb una gran capacitat d'innovació i capaç de crear vins i caves sorprenents. Actualment, Sumarroca compta amb 464,8ha per l'elaboració de vins i caves. En cada etapa, s'apliquen els criteris més adequats per a una millora contínua de la qualitat.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Care Santos i el celler Sumarroca
Una tertúlia amb Care Santos, la reconeguda escriptora catalana amb una llarga i premiada trajectòria literària, guardons dels quals destaquem els Gran Angular, Ramon Muntaner, i Protagonista Jove amb algunes de les seves moltes novel·les dirigides als lectors joves. En l'àmbit de la novel·la per a adults, el 2014 va guanyar el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb Desig de xocolata, i el 2017 ha estat guardonada amb el Premi Nadal de novel·la per Media vida. Algunes de les seves obres s’han portat a la gran pantalla i col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació.
Ens va acompanyar el celler Sumarroca, un celler del Penedès amb una gran capacitat d'innovació i capaç de crear vins i caves sorprenents. Actualment, Sumarroca compta amb 464,8ha per l'elaboració de vins i caves. En cada etapa, s'apliquen els criteris més adequats per a una millora contínua de la qualitat.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Care Santos i el celler Sumarroca
Una tertúlia amb Care Santos, la reconeguda escriptora catalana amb una llarga i premiada trajectòria literària, guardons dels quals destaquem els Gran Angular, Ramon Muntaner, i Protagonista Jove amb algunes de les seves moltes novel·les dirigides als lectors joves. En l'àmbit de la novel·la per a adults, el 2014 va guanyar el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb Desig de xocolata, i el 2017 ha estat guardonada amb el Premi Nadal de novel·la per Media vida. Algunes de les seves obres s’han portat a la gran pantalla i col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació.
Ens va acompanyar el celler Sumarroca, un celler del Penedès amb una gran capacitat d'innovació i capaç de crear vins i caves sorprenents. Actualment, Sumarroca compta amb 464,8ha per l'elaboració de vins i caves. En cada etapa, s'apliquen els criteris més adequats per a una millora contínua de la qualitat.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Care Santos i el celler Sumarroca
Una tertúlia amb Care Santos, la reconeguda escriptora catalana amb una llarga i premiada trajectòria literària, guardons dels quals destaquem els Gran Angular, Ramon Muntaner, i Protagonista Jove amb algunes de les seves moltes novel·les dirigides als lectors joves. En l'àmbit de la novel·la per a adults, el 2014 va guanyar el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb Desig de xocolata, i el 2017 ha estat guardonada amb el Premi Nadal de novel·la per Media vida. Algunes de les seves obres s’han portat a la gran pantalla i col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació.
Ens va acompanyar el celler Sumarroca, un celler del Penedès amb una gran capacitat d'innovació i capaç de crear vins i caves sorprenents. Actualment, Sumarroca compta amb 464,8ha per l'elaboració de vins i caves. En cada etapa, s'apliquen els criteris més adequats per a una millora contínua de la qualitat.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Care Santos i el celler Sumarroca
Una tertúlia amb Care Santos, la reconeguda escriptora catalana amb una llarga i premiada trajectòria literària, guardons dels quals destaquem els Gran Angular, Ramon Muntaner, i Protagonista Jove amb algunes de les seves moltes novel·les dirigides als lectors joves. En l'àmbit de la novel·la per a adults, el 2014 va guanyar el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb Desig de xocolata, i el 2017 ha estat guardonada amb el Premi Nadal de novel·la per Media vida. Algunes de les seves obres s’han portat a la gran pantalla i col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació.
Ens va acompanyar el celler Sumarroca, un celler del Penedès amb una gran capacitat d'innovació i capaç de crear vins i caves sorprenents. Actualment, Sumarroca compta amb 464,8ha per l'elaboració de vins i caves. En cada etapa, s'apliquen els criteris més adequats per a una millora contínua de la qualitat.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Marina Rossell i el celler Giró Ribot
Conversem amb Marina Rossell, una de les cantants catalanes més reconegudes al país. La veu de Marina Rossell, càlida i intensa com poques, és la seva empremta més personal i identificable. Va ser la veu de la transició, la d'una generació que Catalunya no en va donar cap altra, o si més no, no de la seva alçària i durada en el temps. Arran del seu compromís cívic i social, Marina Rossell ha rebut diversos premis, molts d'ells reconeixements que van més enllà de la seva vessant artística, com la Creu de Sant Jordi el 1988.
Una conversa maridada amb els vins del celler Giró Ribot, de DO Penedès, un celler familiar en el qual prevalen la qualitat i l'autenticitat per sobre de tot. El seu repte és millorar i perfeccionar constantment els seus processos de producció per a buscar sempre la màxima excel·lència, obtenint a cada anyada un lloc entre els millors.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Marina Rossell i el celler Giró Ribot
Conversem amb Marina Rossell, una de les cantants catalanes més reconegudes al país. La veu de Marina Rossell, càlida i intensa com poques, és la seva empremta més personal i identificable. Va ser la veu de la transició, la d'una generació que Catalunya no en va donar cap altra, o si més no, no de la seva alçària i durada en el temps. Arran del seu compromís cívic i social, Marina Rossell ha rebut diversos premis, molts d'ells reconeixements que van més enllà de la seva vessant artística, com la Creu de Sant Jordi el 1988.
Una conversa maridada amb els vins del celler Giró Ribot, de DO Penedès, un celler familiar en el qual prevalen la qualitat i l'autenticitat per sobre de tot. El seu repte és millorar i perfeccionar constantment els seus processos de producció per a buscar sempre la màxima excel·lència, obtenint a cada anyada un lloc entre els millors.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Marina Rossell i el celler Giró Ribot
Conversem amb Marina Rossell, una de les cantants catalanes més reconegudes al país. La veu de Marina Rossell, càlida i intensa com poques, és la seva empremta més personal i identificable. Va ser la veu de la transició, la d'una generació que Catalunya no en va donar cap altra, o si més no, no de la seva alçària i durada en el temps. Arran del seu compromís cívic i social, Marina Rossell ha rebut diversos premis, molts d'ells reconeixements que van més enllà de la seva vessant artística, com la Creu de Sant Jordi el 1988.
Una conversa maridada amb els vins del celler Giró Ribot, de DO Penedès, un celler familiar en el qual prevalen la qualitat i l'autenticitat per sobre de tot. El seu repte és millorar i perfeccionar constantment els seus processos de producció per a buscar sempre la màxima excel·lència, obtenint a cada anyada un lloc entre els millors.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Marina Rossell i el celler Giró Ribot
Conversem amb Marina Rossell, una de les cantants catalanes més reconegudes al país. La veu de Marina Rossell, càlida i intensa com poques, és la seva empremta més personal i identificable. Va ser la veu de la transició, la d'una generació que Catalunya no en va donar cap altra, o si més no, no de la seva alçària i durada en el temps. Arran del seu compromís cívic i social, Marina Rossell ha rebut diversos premis, molts d'ells reconeixements que van més enllà de la seva vessant artística, com la Creu de Sant Jordi el 1988.
Una conversa maridada amb els vins del celler Giró Ribot, de DO Penedès, un celler familiar en el qual prevalen la qualitat i l'autenticitat per sobre de tot. El seu repte és millorar i perfeccionar constantment els seus processos de producció per a buscar sempre la màxima excel·lència, obtenint a cada anyada un lloc entre els millors.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Marina Rossell i el celler Giró Ribot
Conversem amb Marina Rossell, una de les cantants catalanes més reconegudes al país. La veu de Marina Rossell, càlida i intensa com poques, és la seva empremta més personal i identificable. Va ser la veu de la transició, la d'una generació que Catalunya no en va donar cap altra, o si més no, no de la seva alçària i durada en el temps. Arran del seu compromís cívic i social, Marina Rossell ha rebut diversos premis, molts d'ells reconeixements que van més enllà de la seva vessant artística, com la Creu de Sant Jordi el 1988.
Una conversa maridada amb els vins del celler Giró Ribot, de DO Penedès, un celler familiar en el qual prevalen la qualitat i l'autenticitat per sobre de tot. El seu repte és millorar i perfeccionar constantment els seus processos de producció per a buscar sempre la màxima excel·lència, obtenint a cada anyada un lloc entre els millors.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Vicent Sanchis i el celler Torre del Veguer
Una tertúlia amb Vicent Sanchis, el periodista valencià recentment nomenat director de Televisió de Catalunya. També ha estat vicepresident d'Òmnium Cultural i secretari general de la Fundació Catalunya Oberta. A més, ha treballat com a articulista en diversos mitjans catalans, com El Punt Avui, Nació Digital i El Singular Digital, i ha participat en tertúlies de programes com L'oracle, Els matins de TV3, Divendres o El món a RAC 1.
Una conversa maridada amb 3 vins de Torre del Veguer, de DO Penedès, un dels cellers més singulars del món vinícola, situat en un enclavament idíl·lic a Sant Pere de Ribes. Familiar, de producció artesanal, Torre del Veguer és un mas fortificat del 1359, on s'elaboren vins de qualitat a partir de vinyes ecològiques.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Vicent Sanchis i el celler Torre del Veguer
Una tertúlia amb Vicent Sanchis, el periodista valencià recentment nomenat director de Televisió de Catalunya. També ha estat vicepresident d'Òmnium Cultural i secretari general de la Fundació Catalunya Oberta. A més, ha treballat com a articulista en diversos mitjans catalans, com El Punt Avui, Nació Digital i El Singular Digital, i ha participat en tertúlies de programes com L'oracle, Els matins de TV3, Divendres o El món a RAC 1.
Una conversa maridada amb 3 vins de Torre del Veguer, de DO Penedès, un dels cellers més singulars del món vinícola, situat en un enclavament idíl·lic a Sant Pere de Ribes. Familiar, de producció artesanal, Torre del Veguer és un mas fortificat del 1359, on s'elaboren vins de qualitat a partir de vinyes ecològiques.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Vicent Sanchis i el celler Torre del Veguer
Una tertúlia amb Vicent Sanchis, el periodista valencià recentment nomenat director de Televisió de Catalunya. També ha estat vicepresident d'Òmnium Cultural i secretari general de la Fundació Catalunya Oberta. A més, ha treballat com a articulista en diversos mitjans catalans, com El Punt Avui, Nació Digital i El Singular Digital, i ha participat en tertúlies de programes com L'oracle, Els matins de TV3, Divendres o El món a RAC 1.
Una conversa maridada amb 3 vins de Torre del Veguer, de DO Penedès, un dels cellers més singulars del món vinícola, situat en un enclavament idíl·lic a Sant Pere de Ribes. Familiar, de producció artesanal, Torre del Veguer és un mas fortificat del 1359, on s'elaboren vins de qualitat a partir de vinyes ecològiques.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Vicent Sanchis i el celler Torre del Veguer
Una tertúlia amb Vicent Sanchis, el periodista valencià recentment nomenat director de Televisió de Catalunya. També ha estat vicepresident d'Òmnium Cultural i secretari general de la Fundació Catalunya Oberta. A més, ha treballat com a articulista en diversos mitjans catalans, com El Punt Avui, Nació Digital i El Singular Digital, i ha participat en tertúlies de programes com L'oracle, Els matins de TV3, Divendres o El món a RAC 1.
Una conversa maridada amb 3 vins de Torre del Veguer, de DO Penedès, un dels cellers més singulars del món vinícola, situat en un enclavament idíl·lic a Sant Pere de Ribes. Familiar, de producció artesanal, Torre del Veguer és un mas fortificat del 1359, on s'elaboren vins de qualitat a partir de vinyes ecològiques.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Vicent Sanchis i el celler Torre del Veguer
Una tertúlia amb Vicent Sanchis, el periodista valencià recentment nomenat director de Televisió de Catalunya. També ha estat vicepresident d'Òmnium Cultural i secretari general de la Fundació Catalunya Oberta. A més, ha treballat com a articulista en diversos mitjans catalans, com El Punt Avui, Nació Digital i El Singular Digital, i ha participat en tertúlies de programes com L'oracle, Els matins de TV3, Divendres o El món a RAC 1.
Una conversa maridada amb 3 vins de Torre del Veguer, de DO Penedès, un dels cellers més singulars del món vinícola, situat en un enclavament idíl·lic a Sant Pere de Ribes. Familiar, de producció artesanal, Torre del Veguer és un mas fortificat del 1359, on s'elaboren vins de qualitat a partir de vinyes ecològiques.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Vicenç Villatoro i el celler Avgvstvs Forvm
Conversem amb Vicenç Villatoro, l'exdirector general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, president de l'Institut Ramon Llull i escriptor. Ens va presentar el seu últim llibre, "Llibre d'actes (1998-1999)”. Un dietari del tombant de segle des de la política i el món de la cultura", (ed.Base). Una de les grans obres de prosa memorialística de la nostra literatura.
Hem maridat la conversa amb un celler únic i singular del Penedès, AVGVSTVS FORVM, entre les seves vinyes del qual es troben els vestigis d'allò que un dia va ser la Via Augusta, la via romana que connectava Roma amb les ciutats més importants de la Mediterrània.
Els vins d'Avgvstvs Forvm són vins amb història i sabor mediterrani; tot un referent pels amants de la millor gastronomia.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Vicenç Villatoro i el celler Avgvstvs Forvm
Conversem amb Vicenç Villatoro, l'exdirector general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, president de l'Institut Ramon Llull i escriptor. Ens va presentar el seu últim llibre, "Llibre d'actes (1998-1999)”. Un dietari del tombant de segle des de la política i el món de la cultura", (ed.Base). Una de les grans obres de prosa memorialística de la nostra literatura.
Hem maridat la conversa amb un celler únic i singular del Penedès, AVGVSTVS FORVM, entre les seves vinyes del qual es troben els vestigis d'allò que un dia va ser la Via Augusta, la via romana que connectava Roma amb les ciutats més importants de la Mediterrània.
Els vins d'Avgvstvs Forvm són vins amb història i sabor mediterrani; tot un referent pels amants de la millor gastronomia.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Vicenç Villatoro i el celler Avgvstvs Forvm
Conversem amb Vicenç Villatoro, l'exdirector general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, president de l'Institut Ramon Llull i escriptor. Ens va presentar el seu últim llibre, "Llibre d'actes (1998-1999)”. Un dietari del tombant de segle des de la política i el món de la cultura", (ed.Base). Una de les grans obres de prosa memorialística de la nostra literatura.
Hem maridat la conversa amb un celler únic i singular del Penedès, AVGVSTVS FORVM, entre les seves vinyes del qual es troben els vestigis d'allò que un dia va ser la Via Augusta, la via romana que connectava Roma amb les ciutats més importants de la Mediterrània.
Els vins d'Avgvstvs Forvm són vins amb història i sabor mediterrani; tot un referent pels amants de la millor gastronomia.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Vicenç Villatoro i el celler Avgvstvs Forvm
Conversem amb Vicenç Villatoro, l'exdirector general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, president de l'Institut Ramon Llull i escriptor. Ens va presentar el seu últim llibre, "Llibre d'actes (1998-1999)”. Un dietari del tombant de segle des de la política i el món de la cultura", (ed.Base). Una de les grans obres de prosa memorialística de la nostra literatura.
Hem maridat la conversa amb un celler únic i singular del Penedès, AVGVSTVS FORVM, entre les seves vinyes del qual es troben els vestigis d'allò que un dia va ser la Via Augusta, la via romana que connectava Roma amb les ciutats més importants de la Mediterrània.
Els vins d'Avgvstvs Forvm són vins amb història i sabor mediterrani; tot un referent pels amants de la millor gastronomia.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Vicenç Villatoro i el celler Avgvstvs Forvm
Conversem amb Vicenç Villatoro, l'exdirector general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, president de l'Institut Ramon Llull i escriptor. Ens va presentar el seu últim llibre, "Llibre d'actes (1998-1999)”. Un dietari del tombant de segle des de la política i el món de la cultura", (ed.Base). Una de les grans obres de prosa memorialística de la nostra literatura.
Hem maridat la conversa amb un celler únic i singular del Penedès, AVGVSTVS FORVM, entre les seves vinyes del qual es troben els vestigis d'allò que un dia va ser la Via Augusta, la via romana que connectava Roma amb les ciutats més importants de la Mediterrània.
Els vins d'Avgvstvs Forvm són vins amb història i sabor mediterrani; tot un referent pels amants de la millor gastronomia.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Joan Fontcuberta i el celler Ferré i Catasús
Una tertúlia amb Joan Fontcuberta, el fotògraf, artista, docent, crític i promotor d'art especialitzat en fotografia. És l'autor de la instal·lació 'El món neix en cada besada', el foto-mosaic de grans dimensions ubicat a Ciutat Vella, format per 4.000 fotografies enviades per barcelonins. El fotògraf ha rebut múltiples premis, dels que destaquem Premi Nacional de Fotografia al 1998, Premi Nacional d'Arts Visuals el 2010 i Premi Nacional de Cultura 2011.
Vam maridar la jornada amb vins DO Penedès del celler Ferré i Catasús, un celler familiar que comparteix les arrels amb un fruit meravellós: el raïm. D'aquest maridatge neixen uns vins i caves molt personals, joves, fragants i amb el reflex del caràcter de Ferré i Catasús: una visió cosmopolita i oberta al món que manté la saviesa tradicional.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Joan Fontcuberta i el celler Ferré i Catasús
Una tertúlia amb Joan Fontcuberta, el fotògraf, artista, docent, crític i promotor d'art especialitzat en fotografia. És l'autor de la instal·lació 'El món neix en cada besada', el foto-mosaic de grans dimensions ubicat a Ciutat Vella, format per 4.000 fotografies enviades per barcelonins. El fotògraf ha rebut múltiples premis, dels que destaquem Premi Nacional de Fotografia al 1998, Premi Nacional d'Arts Visuals el 2010 i Premi Nacional de Cultura 2011.
Vam maridar la jornada amb vins DO Penedès del celler Ferré i Catasús, un celler familiar que comparteix les arrels amb un fruit meravellós: el raïm. D'aquest maridatge neixen uns vins i caves molt personals, joves, fragants i amb el reflex del caràcter de Ferré i Catasús: una visió cosmopolita i oberta al món que manté la saviesa tradicional.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Joan Fontcuberta i el celler Ferré i Catasús
Una tertúlia amb Joan Fontcuberta, el fotògraf, artista, docent, crític i promotor d'art especialitzat en fotografia. És l'autor de la instal·lació 'El món neix en cada besada', el foto-mosaic de grans dimensions ubicat a Ciutat Vella, format per 4.000 fotografies enviades per barcelonins. El fotògraf ha rebut múltiples premis, dels que destaquem Premi Nacional de Fotografia al 1998, Premi Nacional d'Arts Visuals el 2010 i Premi Nacional de Cultura 2011.
Vam maridar la jornada amb vins DO Penedès del celler Ferré i Catasús, un celler familiar que comparteix les arrels amb un fruit meravellós: el raïm. D'aquest maridatge neixen uns vins i caves molt personals, joves, fragants i amb el reflex del caràcter de Ferré i Catasús: una visió cosmopolita i oberta al món que manté la saviesa tradicional.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Joan Fontcuberta i el celler Ferré i Catasús
Una tertúlia amb Joan Fontcuberta, el fotògraf, artista, docent, crític i promotor d'art especialitzat en fotografia. És l'autor de la instal·lació 'El món neix en cada besada', el foto-mosaic de grans dimensions ubicat a Ciutat Vella, format per 4.000 fotografies enviades per barcelonins. El fotògraf ha rebut múltiples premis, dels que destaquem Premi Nacional de Fotografia al 1998, Premi Nacional d'Arts Visuals el 2010 i Premi Nacional de Cultura 2011.
Vam maridar la jornada amb vins DO Penedès del celler Ferré i Catasús, un celler familiar que comparteix les arrels amb un fruit meravellós: el raïm. D'aquest maridatge neixen uns vins i caves molt personals, joves, fragants i amb el reflex del caràcter de Ferré i Catasús: una visió cosmopolita i oberta al món que manté la saviesa tradicional.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Joan Fontcuberta i el celler Ferré i Catasús
Una tertúlia amb Joan Fontcuberta, el fotògraf, artista, docent, crític i promotor d'art especialitzat en fotografia. És l'autor de la instal·lació 'El món neix en cada besada', el foto-mosaic de grans dimensions ubicat a Ciutat Vella, format per 4.000 fotografies enviades per barcelonins. El fotògraf ha rebut múltiples premis, dels que destaquem Premi Nacional de Fotografia al 1998, Premi Nacional d'Arts Visuals el 2010 i Premi Nacional de Cultura 2011.
Vam maridar la jornada amb vins DO Penedès del celler Ferré i Catasús, un celler familiar que comparteix les arrels amb un fruit meravellós: el raïm. D'aquest maridatge neixen uns vins i caves molt personals, joves, fragants i amb el reflex del caràcter de Ferré i Catasús: una visió cosmopolita i oberta al món que manté la saviesa tradicional.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Montse Guallar i el celler Finca Viladellops
Conversem amb Montse Guallar, una de les actrius més populars de Catalunya gràcies a les nombroses obres de teatre que ha interpretat i, especialment, a les seves aparicions televisives en sèries de TV3 com La Riera, Infidels, Secrets de Família o El cor de la ciutat. També ha estat la presentadora de diversos concursos televisius a la televisió catalana; el més destacat: Amor a Primera Vista.
Hem maridat la conversa amb 3 vins de la Finca Viladellops, els orígens de la qual remunten a finals del s.XIX. El celler elabora vins de qualitat 100% mediterranis, els quals busquen transmetre la tipicitat a partir de l'aposta per les varietats autòctones de la zona com a base dels seus vins: Garnatxa per vins negres i Xarel·lo per a blancs.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Montse Guallar i el celler Finca Viladellops
Conversem amb Montse Guallar, una de les actrius més populars de Catalunya gràcies a les nombroses obres de teatre que ha interpretat i, especialment, a les seves aparicions televisives en sèries de TV3 com La Riera, Infidels, Secrets de Família o El cor de la ciutat. També ha estat la presentadora de diversos concursos televisius a la televisió catalana; el més destacat: Amor a Primera Vista.
Hem maridat la conversa amb 3 vins de la Finca Viladellops, els orígens de la qual remunten a finals del s.XIX. El celler elabora vins de qualitat 100% mediterranis, els quals busquen transmetre la tipicitat a partir de l'aposta per les varietats autòctones de la zona com a base dels seus vins: Garnatxa per vins negres i Xarel·lo per a blancs.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Montse Guallar i el celler Finca Viladellops
Conversem amb Montse Guallar, una de les actrius més populars de Catalunya gràcies a les nombroses obres de teatre que ha interpretat i, especialment, a les seves aparicions televisives en sèries de TV3 com La Riera, Infidels, Secrets de Família o El cor de la ciutat. També ha estat la presentadora de diversos concursos televisius a la televisió catalana; el més destacat: Amor a Primera Vista.
Hem maridat la conversa amb 3 vins de la Finca Viladellops, els orígens de la qual remunten a finals del s.XIX. El celler elabora vins de qualitat 100% mediterranis, els quals busquen transmetre la tipicitat a partir de l'aposta per les varietats autòctones de la zona com a base dels seus vins: Garnatxa per vins negres i Xarel·lo per a blancs.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Montse Guallar i el celler Finca Viladellops
Conversem amb Montse Guallar, una de les actrius més populars de Catalunya gràcies a les nombroses obres de teatre que ha interpretat i, especialment, a les seves aparicions televisives en sèries de TV3 com La Riera, Infidels, Secrets de Família o El cor de la ciutat. També ha estat la presentadora de diversos concursos televisius a la televisió catalana; el més destacat: Amor a Primera Vista.
Hem maridat la conversa amb 3 vins de la Finca Viladellops, els orígens de la qual remunten a finals del s.XIX. El celler elabora vins de qualitat 100% mediterranis, els quals busquen transmetre la tipicitat a partir de l'aposta per les varietats autòctones de la zona com a base dels seus vins: Garnatxa per vins negres i Xarel·lo per a blancs.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Josep Maria Pou i el celler Agustí Torelló Mata
Una tertúlia amb Josep Maria Pou a l'Hotel Negresco Princess Barcelona, el reconegut director i actor teatral degut a la seva llarga trajectòria al món del cinema, el teatre i la televisió. Ha protagonitzat més de 40 muntatges teatrals i ha aparegut en múltiples sèries de televisió. Des del 2006 dirigeix el Teatre Goya de Barcelona. El Govern de la Generalitat de Catalunya li va concedir la Creu de Sant Jordi l'11 d'abril de 2017.
Vam maridar la conversa amb els vins blancs ecològics 100% DO Penedès, del celler Agustí Torelló Mata. Agusti Torelló Mata, fill d'una nissaga de sastres i músics, des de molt jove es va endinsar en el món del vi i del cava, que ben aviat va convertir en la seva professió i en la seva passió. Pioner, apassionat i treballador incansable, el 1953 va inaugurar el primer laboratori d'anàlisi de vins del sector, va dirigir importants caves del Penedès i va fundar el seu celler l'any 1959. La història dels vins Agustí Torelló Mata és la història d'un home, d'una família.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Josep Maria Pou i el celler Agustí Torelló Mata
Una tertúlia amb Josep Maria Pou a l'Hotel Negresco Princess Barcelona, el reconegut director i actor teatral degut a la seva llarga trajectòria al món del cinema, el teatre i la televisió. Ha protagonitzat més de 40 muntatges teatrals i ha aparegut en múltiples sèries de televisió. Des del 2006 dirigeix el Teatre Goya de Barcelona. El Govern de la Generalitat de Catalunya li va concedir la Creu de Sant Jordi l'11 d'abril de 2017.
Vam maridar la conversa amb els vins blancs ecològics 100% DO Penedès, del celler Agustí Torelló Mata. Agusti Torelló Mata, fill d'una nissaga de sastres i músics, des de molt jove es va endinsar en el món del vi i del cava, que ben aviat va convertir en la seva professió i en la seva passió. Pioner, apassionat i treballador incansable, el 1953 va inaugurar el primer laboratori d'anàlisi de vins del sector, va dirigir importants caves del Penedès i va fundar el seu celler l'any 1959. La història dels vins Agustí Torelló Mata és la història d'un home, d'una família.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Josep Maria Pou i el celler Agustí Torelló Mata
Una tertúlia amb Josep Maria Pou a l'Hotel Negresco Princess Barcelona, el reconegut director i actor teatral degut a la seva llarga trajectòria al món del cinema, el teatre i la televisió. Ha protagonitzat més de 40 muntatges teatrals i ha aparegut en múltiples sèries de televisió. Des del 2006 dirigeix el Teatre Goya de Barcelona. El Govern de la Generalitat de Catalunya li va concedir la Creu de Sant Jordi l'11 d'abril de 2017.
Vam maridar la conversa amb els vins blancs ecològics 100% DO Penedès, del celler Agustí Torelló Mata. Agusti Torelló Mata, fill d'una nissaga de sastres i músics, des de molt jove es va endinsar en el món del vi i del cava, que ben aviat va convertir en la seva professió i en la seva passió. Pioner, apassionat i treballador incansable, el 1953 va inaugurar el primer laboratori d'anàlisi de vins del sector, va dirigir importants caves del Penedès i va fundar el seu celler l'any 1959. La història dels vins Agustí Torelló Mata és la història d'un home, d'una família.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Josep Maria Pou i el celler Agustí Torelló Mata
Una tertúlia amb Josep Maria Pou a l'Hotel Negresco Princess Barcelona, el reconegut director i actor teatral degut a la seva llarga trajectòria al món del cinema, el teatre i la televisió. Ha protagonitzat més de 40 muntatges teatrals i ha aparegut en múltiples sèries de televisió. Des del 2006 dirigeix el Teatre Goya de Barcelona. El Govern de la Generalitat de Catalunya li va concedir la Creu de Sant Jordi l'11 d'abril de 2017.
Vam maridar la conversa amb els vins blancs ecològics 100% DO Penedès, del celler Agustí Torelló Mata. Agusti Torelló Mata, fill d'una nissaga de sastres i músics, des de molt jove es va endinsar en el món del vi i del cava, que ben aviat va convertir en la seva professió i en la seva passió. Pioner, apassionat i treballador incansable, el 1953 va inaugurar el primer laboratori d'anàlisi de vins del sector, va dirigir importants caves del Penedès i va fundar el seu celler l'any 1959. La història dels vins Agustí Torelló Mata és la història d'un home, d'una família.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis amb Josep Maria Pou i el celler Agustí Torelló Mata
Una tertúlia amb Josep Maria Pou a l'Hotel Negresco Princess Barcelona, el reconegut director i actor teatral degut a la seva llarga trajectòria al món del cinema, el teatre i la televisió. Ha protagonitzat més de 40 muntatges teatrals i ha aparegut en múltiples sèries de televisió. Des del 2006 dirigeix el Teatre Goya de Barcelona. El Govern de la Generalitat de Catalunya li va concedir la Creu de Sant Jordi l'11 d'abril de 2017.
Vam maridar la conversa amb els vins blancs ecològics 100% DO Penedès, del celler Agustí Torelló Mata. Agusti Torelló Mata, fill d'una nissaga de sastres i músics, des de molt jove es va endinsar en el món del vi i del cava, que ben aviat va convertir en la seva professió i en la seva passió. Pioner, apassionat i treballador incansable, el 1953 va inaugurar el primer laboratori d'anàlisi de vins del sector, va dirigir importants caves del Penedès i va fundar el seu celler l'any 1959. La història dels vins Agustí Torelló Mata és la història d'un home, d'una família.
Fotografia: Maria Batlló
Converses maridades amb vins DO Penedès
En aquest cicle hem pogut gaudir d'alguns dels millors vins de la DO Penedès, acompanyats d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic. Hem tastat vins dels cellers Agustí Torelló Mata, Sumarroca, Giró Ribot, Torre del Veguer, Avgvstvs Forvm, Ferré i Catasús i Finca Viladellops.
Fotografia: Maria Batlló
Un espai únic: el palauet del museu MEAM
Una vegada més hem pogut gaudir del Vis à Vis en un espai únic com és el palauet del Museu Europeu d'Art Modern al barri del Born de Barcelona.
Fotografia: Maria Batlló
COMPARTEIX