En aquest cicle hem tingut el plaer de comptar amb personatges de gran renom com el polític Joan Tardà, el xef Nandu Jubany, la periodista i escriptora Gemma Ruiz, l’actor Ivan Labanda, el periodista Ramon Pellicer, el ballarí i coreògraf Cesc Gelabert i l'humorista gràfic Òscar Nebreda. Converses reposades en una tertúlia a quatre bandes entre el convidat, el tast de vins d'un celler de la DO Penedès acompanyats d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic, l'exclusivitat de l'espai del Museu MEAM i, per descomptat, el soci del TR3SC. Tot plegat gràcies a la complicitat d'Ibercaja.
#VisàVis: Cesc Gelabert i el celler Sumarroca
Vam gaudir de la companyia de Cesc Gelabert, el ballarí i coreògraf català de renom mundial i pioner de la dansa contemporània de l'Estat Espanyol, acompanyats dels vins del celler Sumarroca, que gràcies a la seva professionalitat i capacitat d’innovació, crea sorprenents vins i caves. Una conversa meravellosa al palauet del MEAM amb vins de DO Penedès, acompanyada d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Cesc Gelabert i el celler Sumarroca
Vam gaudir de la companyia de Cesc Gelabert, el ballarí i coreògraf català de renom mundial i pioner de la dansa contemporània de l'Estat Espanyol, acompanyats dels vins del celler Sumarroca, que gràcies a la seva professionalitat i capacitat d’innovació, crea sorprenents vins i caves. Una conversa meravellosa al palauet del MEAM amb vins de DO Penedès, acompanyada d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Cesc Gelabert i el celler Sumarroca
Vam gaudir de la companyia de Cesc Gelabert, el ballarí i coreògraf català de renom mundial i pioner de la dansa contemporània de l'Estat Espanyol, acompanyats dels vins del celler Sumarroca, que gràcies a la seva professionalitat i capacitat d’innovació, crea sorprenents vins i caves. Una conversa meravellosa al palauet del MEAM amb vins de DO Penedès, acompanyada d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Cesc Gelabert i el celler Sumarroca
Vam gaudir de la companyia de Cesc Gelabert, el ballarí i coreògraf català de renom mundial i pioner de la dansa contemporània de l'Estat Espanyol, acompanyats dels vins del celler Sumarroca, que gràcies a la seva professionalitat i capacitat d’innovació, crea sorprenents vins i caves. Una conversa meravellosa al palauet del MEAM amb vins de DO Penedès, acompanyada d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Joan Tardà i vins Castellroig
Una trobada amb el Diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya del Congrés dels Diputats Joan Tardà, acompanyats dels vins de Castellroig, de DO Penedès, característic per les seves creacions úniques de producció limitada.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Joan Tardà i vins Castellroig
Una trobada amb el Diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya del Congrés dels Diputats Joan Tardà, acompanyats dels vins de Castellroig, de DO Penedès, característic per les seves creacions úniques de producció limitada.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Joan Tardà i vins Castellroig
Una trobada amb el Diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya del Congrés dels Diputats Joan Tardà, acompanyats dels vins de Castellroig, de DO Penedès, característic per les seves creacions úniques de producció limitada.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Joan Tardà i vins Castellroig
Una trobada amb el Diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya del Congrés dels Diputats Joan Tardà, acompanyats dels vins de Castellroig, de DO Penedès, característic per les creacions úniques de produccions limitades.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Joan Tardà i vins Castellroig
Una trobada amb el Diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya del Congrés dels Diputats Joan Tardà, acompanyats dels vins de Castellroig, de DO Penedès, característic per les seves creacions úniques de producció limitada.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya
La periodista i escriptora catalana Gemma Ruiz, coneguda periodista cultural de TV3, ens ha presentat 'Argelagues', un dels llibres revelació l'any 2016. Una conversa maridada amb els vins del celler Albet i Noya, de DO Penedès, que actualment controla 85 hectàrees pròpies de conreu ecològic i treballa amb un total de 26 varietats de raïms.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya
La periodista i escriptora catalana Gemma Ruiz, coneguda periodista cultural de TV3, ens ha presentat 'Argelagues', un dels llibres revelació l'any 2016. Una conversa maridada amb els vins del celler Albet i Noya, de DO Penedès, que actualment controla 85 hectàrees pròpies de conreu ecològic i treballa amb un total de 26 varietats de raïms.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya
La periodista i escriptora catalana Gemma Ruiz, coneguda periodista cultural de TV3, ens ha presentat 'Argelagues', un dels llibres revelació l'any 2016. Una conversa maridada amb els vins del celler Albet i Noya, de DO Penedès, que actualment controla 85 hectàrees pròpies de conreu ecològic i treballa amb un total de 26 varietats de raïms.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya
La periodista i escriptora catalana Gemma Ruiz, coneguda periodista cultural de TV3, ens ha presentat 'Argelagues', un dels llibres revelació l'any 2016. Una conversa maridada amb els vins del celler Albet i Noya, de DO Penedès, que actualment controla 85 hectàrees pròpies de conreu ecològic i treballa amb un total de 26 varietats de raïms.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Gemma Ruiz i el celler Albet i Noya
La periodista i escriptora catalana Gemma Ruiz, coneguda periodista cultural de TV3, ens ha presentat 'Argelagues', un dels llibres revelació l'any 2016. Una conversa maridada amb els vins del celler Albet i Noya, de DO Penedès, que actualment controla 85 hectàrees pròpies de conreu ecològic i treballa amb un total de 26 varietats de raïms.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Ramon Pellicer i el celler Llopart
Vam conversar amb el periodista Ramon Pellicer, reconegut sobretot per la seva tasca televisiva a TV3; acompanyats pel celler Llopart, guanyador de la Creu Sant Jordi 2017.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Ramon Pellicer i el celler Llopart
Vam conversar amb el periodista Ramon Pellicer, reconegut sobretot per la seva tasca televisiva a TV3; acompanyats pel celler Llopart, guanyador de la Creu Sant Jordi 2017.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Ramon Pellicer i el celler Llopart
Vam conversar amb el periodista Ramon Pellicer, reconegut sobretot per la seva tasca televisiva a TV3; acompanyats pel celler Llopart, guanyador de la Creu Sant Jordi 2017.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Ramon Pellicer i el celler Llopart
Vam conversar amb el periodista Ramon Pellicer, reconegut sobretot per la seva tasca televisiva a TV3; acompanyats pel celler Llopart, guanyador de la Creu Sant Jordi 2017.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Oscar Nebreda i el celler Miquel Pons
Tertúlia amb Oscar Nebreda, el famós humorista gràfic català, conegut per crear personatges icònics com El Profesor Cojonciano o Jordi Culé; acompanyats del celler Miquel Pons, de DO Penedès, amb més de 250 anys d'història.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Oscar Nebreda i el celler Miquel Pons
Tertúlia amb Oscar Nebreda, el famós humorista gràfic català, conegut per crear personatges icònics com El Profesor Cojonciano o Jordi Culé; acompanyats del celler Miquel Pons, de DO Penedès, amb més de 250 anys d'història.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Oscar Nebreda i el celler Miquel Pons
Tertúlia amb Oscar Nebreda, el famós humorista gràfic català, conegut per crear personatges icònics com El Profesor Cojonciano o Jordi Culé; acompanyats del celler Miquel Pons, de DO Penedès, amb més de 250 anys d'història.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Oscar Nebreda i el celler Miquel Pons
Tertúlia amb Oscar Nebreda, el famós humorista gràfic català, conegut per crear personatges icònics com El Profesor Cojonciano o Jordi Culé; acompanyats del celler Miquel Pons, de DO Penedès, amb més de 250 anys d'història.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Nandu Jubany i el celler Gramona
Conversa amb el xef Nandu Jubany, que amb el seu restaurant Can Jubany, proposa un nou concepte gustatiu, reinventant la gastronomia catalana. Tot plegat, acompanyats del celler Gramona, que a través de la curiositat i la creativitat volen expressar la màxima bellesa del paisatge del Penedès.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Nandu Jubany i el celler Gramona
Conversa amb el xef Nandu Jubany, que amb el seu restaurant Can Jubany, proposa un nou concepte gustatiu, reinventant la gastronomia catalana. Tot plegat, acompanyats del celler Gramona, que a través de la curiositat i la creativitat volen expressar la màxima bellesa del paisatge del Penedès.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Nandu Jubany i el celler Gramona
Conversa amb el xef Nandu Jubany, que amb el seu restaurant Can Jubany, proposa un nou concepte gustatiu, reinventant la gastronomia catalana. Tot plegat, acompanyats del celler Gramona, que a través de la curiositat i la creativitat volen expressar la màxima bellesa del paisatge del Penedès.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Nandu Jubany i el celler Gramona
Conversa amb el xef Nandu Jubany, que amb el seu restaurant Can Jubany, proposa un nou concepte gustatiu, reinventant la gastronomia catalana. Tot plegat, acompanyats del celler Gramona, que a través de la curiositat i la creativitat volen expressar la màxima bellesa del paisatge del Penedès.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Nandu Jubany i el celler Gramona
Conversa amb el xef Nandu Jubany, que amb el seu restaurant Can Jubany, proposa un nou concepte gustatiu, reinventant la gastronomia catalana. Tot plegat, acompanyats del celler Gramona, que a través de la curiositat i la creativitat volen expressar la màxima bellesa del paisatge del Penedès.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Ivan Labanda i el celler Mas Bertran
Ens trobem amb Ivan Labanda, conegut pels seus papers principals al Polònia o al Crackòvia, interpretant personatges com Oriol Junqueras o Luis Enrique, o sèries com Porca Misèria o Kubala. Una conversa maridada amb els vins del celler Mas Bertran, de DO Penedès, que porta a les esquenes tres generacions, però té encara molt de futur.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Ivan Labanda i el celler Mas Bertran
Ens trobem amb Ivan Labanda, conegut pels seus papers principals al Polònia o al Crackòvia, interpretant personatges com Oriol Junqueras o Luis Enrique, o sèries com Porca Misèria o Kubala. Una conversa maridada amb els vins del celler Mas Bertran, de DO Penedès, que porta a les esquenes tres generacions, però té encara molt de futur.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Ivan Labanda i el celler Mas Bertran
Ens trobem amb Ivan Labanda, conegut pels seus papers principals al Polònia o al Crackòvia, interpretant personatges com Oriol Junqueras o Luis Enrique, o sèries com Porca Misèria o Kubala. Una conversa maridada amb els vins del celler Mas Bertran, de DO Penedès, que porta a les esquenes tres generacions, però té encara molt de futur.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Ivan Labanda i el celler Mas Bertran
Ens trobem amb Ivan Labanda, conegut pels seus papers principals al Polònia o al Crackòvia, interpretant personatges com Oriol Junqueras o Luis Enrique, o sèries com Porca Misèria o Kubala. Una conversa maridada amb els vins del celler Mas Bertran, de DO Penedès, que porta a les esquenes tres generacions, però té encara molt de futur.
Fotografia: Maria Batlló
#VisàVis: Ivan Labanda i el celler Mas Bertran
Ens trobem amb Ivan Labanda, conegut pels seus papers principals al Polònia o al Crackòvia, interpretant personatges com Oriol Junqueras o Luis Enrique, o sèries com Porca Misèria o Kubala. Una conversa maridada amb els vins del celler Mas Bertran, de DO Penedès, que porta a les esquenes tres generacions, però té encara molt de futur.
Fotografia: Maria Batlló
Converses maridades amb vins de DO Penedès
En aquest cicle hem pogut gaudir d'alguns dels millors vins de la DO Penedès, acompanyats d'embotits de la Cooperativa Plana de Vic. Hem tastat vins dels cellers Miquel Pons, Sumarroca, Llopart, Albet i Noya, Castellroig, Mas Bertran i Gramona.
Fotografia: Maria Batlló
Un espai únic: el palauet del Museu MEAM
Una vegada més hem pogut gaudir del Vis à Vis en un espai únic com és el palauet del Museu Europeu d'Art Modern al barri del Born de Barcelona.
Fotografia: Maria Batlló
COMPARTEIX