COMPARTEIX

Sembla que la cultura ha deixat de ser un tema central en el debat social i polític i ja fa temps que sonen veus d’alarma -i nosaltres ho hem dit en més d’una ocasió-, respecte aquest tema. La cultura, el pensament, els espectacles, els llibres... tenen cada vegada menys presència als mitjans de comunicació, a les xarxes socials i també en el nostre dia a dia i, sovint, oblidem que si tenim una identitat, una llengua i un patrimoni és per la cultura i per com l’hem construït al llarg del temps.

Davant d’aquesta situació, el Club TR3SC hi té alguna cosa a dir. Som una empresa molt petita però al darrere hi ha més de 45.000 persones que es preocupen i s’interessen per la cultura i pel que els aporta i, per això, els hem demanat que prenguin la paraula per reivindicar aquest missatge.

El resultat és un vídeo que no reclama a ningú que es faci del TR3SC -que segurament és el que hauríem de fer en aquests temps de vaques magres-. No és que no ens faci falta. Però si volem un club de cultura fort, abans hi ha d’haver més persones que defensin i enforteixin la cultura del país. I això només es fa exercint-la. Llegint més, anant més al teatre, coneixent més el territori, escoltant més música, explorant i descobrint.

Tot això és el que volem reivindicar en aquest vídeo que hem fet amb la Fina, en Jordi, en Josep-Oriol, l’Albert, la Montse, en Raül, la Maria, la Diana, en Pedro, la Ma. Mercè, en Robert, l’Alba i l’Alícia, tots ells, socis del TR3SC.

Volem defensar que la cultura formi part del nostre dia a dia amb més intensitat. Si aquest espot hi contribueix, ni que sigui una miqueta, ja ens donem per satisfets. A tots ens hi va molt.

Així que si tu també creus en el valor de la cultura, ajuda’ns a difondre aquest vídeo. A tu no et costa res i tots plegats ajudem a construir i fer cultura.

Suma't a l'acció i comparteix el vídeo amb el hashtag #FesCultura.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES