COMPARTEIX

Ha arribat el moment de les terrasses! Ja fa dies que, quan sortim a prendre alguna cosa amb els amics, preferim seure a fora per aprofitar el sol i el bon temps. Així doncs, què et semblaria fer el mateix, amb bona música o un bon espectacle i unes vistes espectaculars? Fins al 12 de juny, les terrasses de més de 60 hotels de Barcelona ofereixen diferents activitats i ofertes per gaudir de la ciutat de forma gratuïta, en el marc de la Setmana de les Terrasses d’Hotel. Nosaltres et proposem 5 terrasses amb activitats culturals:

 

 

Sky Covers – H10 Cubik

Un DJ, un duet de jazz o un solista és el que trobaràs aquesta setmana a la Terrassa Atik d’aquest hotel de Via Laietana. Esbrina quan l’hotel H10 Cubik se suma a la Setmana de les Terrasses d’Hotel. Vigila que les places són limitades! Si vols saber els horaris clica aquí. 

 

 

 

Màgia de prop by Jordi Caps – Mandarin Oriental

El Jardí Mimosa del Mandarin t’obre les portes per veure un espectacle diferent que segur que et sorprendrà. En Jordi Caps s’apodera d’aquest oasi urbà, improvisant un show de màgia de prop. Ves-hi amb temps perquè no hi ha lloc per a tothom! Més informació aquí


 
Showcooking de tàrtars by xef Xavier Riera – DO: Plaça Reial

Si t’agrada el tàrtar i t’agradaria saber-ne els seus secrets, estàs de sort! El divendres 10, a les 19h, el xef de l’hotel DO, et descobrirà com cuinar els millors tàrtars des de les altures. Prepara’t per un showcooking espectacular i estigues atent, perquè l’aforament és limitat! Vols saber quan es fa? Entra a aquí.

 

Comèdia des de les altures amb ‘Letras con voz’ – Renaissance Barcelona Hotel

Puja a la Terrassa Renaissance per riure una estona en un ambient mediterrani. 'Letras con voz' segur que et fan passar una bona estona a aquest hotel de Pau Claris. A més et fan una proposta gastronòmica a un preu molt econòmic. Afanya't que et quedaràs sense plaça! Consulta els horaris.

 

 

Tallers de Balls de Saló per OKI Dance – H10 Metropolitan

Vols aprendre a ballar? A la Terrassa Eden n’aprendràs de seguida! OKI Dance fa un taller per la Setmana de les Terrasses d’Hotel. Balla a ritme d’estiu i sigues el rei de la pista gràcies a l’H10 Metropolitan de Rambla Catalunya. Les places també són limitades, així que arriba amb temps! Si no t’ho vols perdre, aquí tens més informació.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES