Per poder accedir al web, introdueix el teu correu electrònic o NIF, amb lletra, i el teu PIN del TRESC. Si no el recordes, clica damunt d'Has oblidat el teu pin? i t'enviarem les dades al teu correu electrònic
RECORDAR CONTRASENYA
T'hem enviat un correu electrònic amb les dades per accedir al web del TRESC.
Gràcies!
No t’hem pogut enviar un correu electrònic amb les teves dades d’accés. Sisplau, comproba que la informació que has introduït sigui correcte i torna-ho a intentar, escriu-nos a info@tresc.cat o truca al 933 209 461 si tens algun dubte.
Els socis del TR3SC podran veure en exclusiva i abans que s'emeti al programa Sense ficció, de TV3, el documental El Papus, anatomia d’un atemptat a l’auditori del CCCB aquest divendres, 28 de gener, a les 19.30 h. Es tracta d’un documental inèdit, produït per Cromosoma, SA amb la coproducció de TVC i TVE, sobre l’atemptat amb bomba de què va ser víctima l’any 1977 la revista satírica El Papus, centrada a ridiculitzar els pilars del postfranquisme.
Des de la seva creació, El Papus va estar envoltada de polèmica, judicis i amenaces. El pare del director d’aquest documental, Javier Fernández de Castro, era a la redacció el dia de l’atemptat. El record d’aquest fet ha impulsat al seu fill David Fernández de Castro a fer aquest documental. El film mostra la reconstrucció dels fets i, a través de la història d’aquesta publicació, es construirà el retrat dels convulsos primers anys de la transició espanyola.
A més, El Papus, anatomia d’un atemptat, que s’estrena a TV3 el dimecres 2 de febrer, entrevista gent del seu entorn, dibuixants com Òscar Nebreda, Carlos Giménez i JA, i periodistes com Antonio Franco i Joan de Sagarra, per parlar de la línia gràfica de la publicació i els problemes que van tenir amb les amenaces, la justícia i l’atemptat.
Després de la projecció hi haurà un col·loqui amb el director, David Fernández de Castro i alguns protagonistes del documental. El TR3SC ha programat una nova preestrena exclusiva, aquesta vegada a l’auditori del CCCB. Una oportunitat única de descobrir en primera persona la història d’aquesta mítica publicació.
COMPARTEIX