COMPARTEIX

Cada cop queda menys per la celebració de la primera edició de ‘Cap butaca buida’, la iniciativa de L'Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (Adetca) que arrenca amb 60.457 butaques per omplir els teatres de Catalunya el pròxim 16 de març. 

D’ençà que es va anunciar el projecte al desembre, ja s’han venut 15.000 butaques arreu del territori català. El passat divendres 16 de febrer, finalment es van donar a conèixer quins són els 145 espais escènics entre teatres públics, privats i ateneus que s’han sumat a la proposta amb una oferta total de 176 obres en cartellera.  

Si encara no t’has decidit amb quina obra gaudiràs del Sant Jordi del teatre, des del TRESC us recomanem 6 propostes excepcionals que pots gaudir amb descompte exclusiu!

 
 Escape Room 2 - Teatre Condal

Escape Room 2 - Teatre Condal

Van jurar que mai més tornarien a fer un ‘Escape Room’.... però s’equivocaven! Amb l’avantatge TRESC, gaudeix d’un 20% de descompte per veure la segona part d’una de les comèdies més aplaudides de Barcelona. Joel Joan i Hector Claramunt ens tornen a sorprendre amb aquesta continuació! Accedeix a la compra per assegurar-te la teva entrada el pròxim 16 de març!

 Australia - Espai Texas

Australia - Espai Texas

Vine a gaudir d’una comèdia sentimental, divertida i entranyable sobre els vincles familiars amb ‘Australia’! En un món on el concepte de família evoluciona molt de pressa, què significa aquesta paraula? La família ve donada o es pot escollir? La família és la sang o és el vincle? Aconsegueix la teva entrada per aquesta peça brillant d'Israel Solà (La Calòrica) des de 15€!

 Elling - La Villarroel

Elling - La Villarroel

Deixa’t apassionar per una història d’amistat que traspassa els convencionalismes socials, sorprenentment i magníficament interpretada amb ‘Elling’. David Verdaguer, guanyador del Premi Gaudí i el Goya a millor actor protagonista, i Albert Pla ens expliquen una història de superació personal gràcies a una amistat original i imprevisible. Aprofita l’avantatge TRESC amb el 20% de descompte i escull la teva butaca pel que serà la Diada de les Arts Escèniques a Catalunya.

 Entrevistes breus amb dones excepcionals - Teatre Nacional de Catalunya

Entrevistes breus amb dones excepcionals - Teatre Nacional de Catalunya

Què passa quan la defensa a ultrança de la llibertat individual posa en perill la nostra manera d'entendre el món? No et perdis la nova proposta del dramaturg mallorquí Joan Yago: ‘Entrevistes breus amb dones excepcionals’. On ens ofereix un recull de 5 entrevistes fictícies que posen al descobert les contradiccions humanes. Entrades des de només 15€ amb l’avantatge TRESC.

 Macbeth - Teatre Lliure

Macbeth - Teatre Lliure

Aprofita el nostre avantatge per gaudir del retorn de Shakespeare! Pau Carrió dirigeix la història maleïda del general ‘Macbeth’. No et perdis un relat còmic d’ambició, corrupció, covardia i excés, tot creant una farsa tràgica que porta la follia humana als seus extrems més salvatges. Aconsegueix les teves localitats pel dia 16 amb un -15% de descompte amb el TRESC!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES