COMPARTEIX

Recomanacions
4 DE FEBRER per TRESC

El pròxim dimecres 7 de febrer arriba a la ciutat comtal una exposició única dedicada a Joaquim Sorolla, un dels grans pintors del segle XIX, en la que l'obra de l'artista dialogarà amb les tecnologies més actuals permetent-te conèixer el seu llegat a través de projeccions immersives 360º, realitat virtual, instal·lacions digitals, escenografies i altres recursos tecnològics. 'Sorolla: una nova dimensió' es podrà veure a fins al 10 de maig al Centre d'Art Amatller.

 

L'artista valencià va ser un dels pintors amb més projecció internacional del seu temps, així com una peça clau per a la història de l'art espanyol. Sent un dels artistes més rellevants de la "Belle Époque" espanyola i durant molt temps el més reconegut després de la mort de Francisco de Goya. El seu art impressionista va tenir sempre el mar Mediterrani com a principal protagonista, i tot i marxar a estudiar a París, on va nodrir-se de les influències de grans artistes, mai va deixar enrere les seves temàtiques costumbristes i marines, així com la seva devoció pels paisatges.

 

A les seves obres més destacades com ‘Paseo a la orilla del mar’, ‘Cosiendo la vela’ o ‘Corriendo en el mar. Playa de valencia’ no només es fa evident la seva devoció per la seva terra, sinó també el motiu pel qual Sorolla és considerat el mestre de la llum gràcies a la seva tècnica de pintura al natural. 

 

El Centre d’Art Amatller se suma al centenar de sales que rendeixen homenatge al valencià durant la celebració de l’Any Sorolla que commemora el centenari de la seva mort. Situat a l’interior de la Casa Amatller, un dels edificis modernistes més emblemàtics del Passeig de Gràcia, el Centre d’Art Amatller pretén ser un nou format d’espai expositiu que combina la museografia amb la tecnologia d’última generació. L’exposició és, doncs, una oportunitat única per conèixer l’art de Sorolla com mai abans s’havia plantejat. Vine a conèixer una nova dimensió! 


Ara compra les teves entrades abans del 7 de febrer i podràs gaudir d’un 20% de descompte per formar part del TRESC!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES